Swab 2021 Curator Talks amb Jérôme Pantalacci

SWAB 2021 CURATOR TALKS
amb Jérôme Pantalacci

Quin va ser el teu moment preferit a Swab 2021?
El dia de la inauguració va ser un moment vibrant i intens que va acabar amb la festa en la qual expositors i assistents van poder trobar-se mentre gaudien de música i còctels. Va ser genial!

Quins descobriments vas fer a Swab 2021 que se t’hagin quedat al cap?
Sempre m’alegra descobrir noves galeries i nous artistes. M’ha interessat especialment la proposta de Harlesden High Street i l’estand de Badr El Jundi, que presentava un diàleg entre dos artistes, Eleonora Agostini i Carla Hayes. L’obra de ràfia de Hayes se’m va quedar especialment gravada.

Fb1fcf16 61ce 106a 8a4b Cc2228c1dce2
Harlesden High Street, Londres

Diga’ns quelcom que hagis vist a Swab 2021que no es habitual veure a altres fires?
Normalment, el que no veig en altres llocs són galeries i artistes que he descobert a Swab com, entre altres, els esmentats anteriorment.

Com descriuries Swab 2021 a algú que no va poder visitar-la?
Swab és la plataforma perfecta per a descobrir i trobar-se amb joves artistes i galeries mentre es gaudeix de Barcelona, la seva dinàmica escena artística i les seves destacades institucions com el MACBA o les Fundacions Tapies i Miró entre altres, així com un gran programa VIP.

Quins projectes et mantenen ocupat aquests dies?
El meu principal projecte és ART-O-RAMA, la fira d’art de Marsella que se celebrarà del 25 al 28 d’agost, 2022. Convido a tots els swabbers a venir a Marsella i visitar-nos.

2

Sobre Jérôme Pantalacci

Comissari i director artístic de ART-O-RAMA, fira d’art contemporani de Marsella. Anteriorment va treballar en la galeria Roger Pailhas i en l’organització de “Art Dealers”, la fira d’art creada per Roger Pailhas, celebrada en l’espai de 1000 m² de la galeria.

51d6fff6 6d12 Ab5e 2ada 4b5bfb85b342
Eleonora Agostini & Carla Hayes. Badr El Jundi, Marbella