Swab Kids 2022

Com cada any, Swab dedica una zona de la fira als amants de l’art més joves. Swab Kids és un programa perquè els nens experimentin el seu costat creatiu i gaudeixin de la fira tant com els adults. En aquesta edició, Els Superpoderes de l’Art (LSDA) i Posca donen vida a l’estand infantil oferint tallers i activitats divertides.

Posca, com a patrocinador oficial del programa Swab Kids 2022, ofereix un espai per a acostar la pràctica artística als més petits, on podran acolorir, imaginar, somiar i inspirar-se en l’art de la mà dels seus retoladors, l’artista Titeetex i LSDA, una galeria de Barcelona dedicada a audiències infantils.

22

Junts proposen la creació d’una pissarra de “post it” que representi la unió del treball individual de cadascun dels nens que participin: un “tot” gràcies a la col·laboració i a un objectiu final comú. Aquesta gran pissarra plena de color cobreix les parets de l’estand i ens servirà per a representar aquesta unió.

Durant tota la fira s’oferirà als nens activitats artístiques relacionades amb post it i retoladors perquè ells puguin representar tot el que la seva imaginació/creativitat/desitjo interior els suggereixi. Podran plasmar la seva creativitat en petits trossos de paper que després aniran pegats a la pissarra per a crear un efecte de color entre tots.

Mrpalmtree 1086x1536 6
Titeepex
Background Mode Demploi 1 1000x0 C Default 1
0ac

Paral·lelament a aquesta secció de la fira, s’ha programat una trobada entre pares i mares artistes. Aquesta trobada servirà com un espai de reflexió i conversa oberta, sobre la conciliació de la maternitat/paternitat i la pràctica artística.

AMB EL SUPORT DE

Logo Posca Milbby
Plom 300x279 1
Logo Batidos Pascual Dar Lo Mejor Trz 1 300x206 1