Swab Kids 2023

Swab Kids x Mister Karton House

Com cada any, Swab dedica un espai de la fira als més joves amants de l’art, Swab Kids. Perquè els més petits puguin gaudir de la fira tant com els majors.

Swab Kids, a través de Mister Karton House, proposarà tallers artístics que estimularan el costat més creatiu dels nens, mentre aprendran maneres d’imaginar i crear des de la sostenibilitat.

Mister Karton House és una empresa apassionada i creativa fundada per Martín i Mireia, amb seu a Mataró, Barcelona, i ​​amb arrels a la Patagònia. La seva missió és transformar la infància a través de la imaginació i la sostenibilitat. Dissenyen i produeixen jocs i adorns infantils ecològics, fabricats principalment en cartó o cartó i fusta, que inspiren als nens a explorar la seva creativitat i connectar-se amb la naturalesa. Des de productes personalitzats fins a elements decoratius únics, Mister Karton House promou un enfocament lúdic i sostenible per al desenvolupament infantil, fomentant la confiança, l’autenticitat i la passió per un món més verd. Uneix-te al seu viatge cap a un planeta més saludable i nens més feliços.

60 Taller Santamarket

Actividades y workshops:

ESCULTURA DE KARTON COLECTIVA

Durant aquests tallers es treballarà amb peces de cartó microcanal de diferents grandàries i amb diferents encaixos. Els nens es faran càrrec de la pròpia creació, triant els seus propis colors i assemblant les peces per a crear una obra mestra col·lectiva.

Aquest projecte únic no sols fomenta la col·laboració i la presa de decisions en grup, sinó que també permet als artistes joves experimentar amb l’escultura de cartó.

Durant els dies de fira, els nens podran seguir el procés de la peça en la qual hauran participat i que van completant la resta dels nens fins al resultat final

Taller gratuït

Horari: Disponible tot l’horari de la fira

Lloc: Estand Swab Kids


TU PROPIA ESCULTURA DE KARTON

En aquest workshop, tindran l’oportunitat d’explorar el món artístic, on els nens podran submergir-se en la creativitat i emportar-se a casa les seves pròpies obres mestres de cartó.

Figures a triar:

Cotxes en Cartó: Els petits artistes podran muntar i personalitzar els seus propis cotxes de cartó, agregant tocs únics de color i estil.

Cactus en Cartó: Els nens crearan el seu propi jardí de cactus sense espines.

Éssers Màgics: Els nens podran transformar fades i papallones de cartó fent que cobrin vida amb la seva imaginació.

Com Funciona:

– Tria la seva aventura creativa.
– Personalitza la seva creació amb colors i detalls únics.
– I llest per a emportar-se a casa la seva obra de cartó

Taller 10€ (Aquest preu inclou el material per a escultura que serà lliurada al nen en finalitzar la seva classe)

Horari:

Divendres de 17h a 20h

Dissabte de 12h a 14h i 16:30 a 20

Diumenge de 12h a 14h i de 17h a 19h

Lloc: Stand Swab Kids

En l’espai de Mister Karton House es pordán, a més, adquirir productes de la marca, llestos perquè ser transformats per la seva creativitat en una cosa única, ja sigui en la fira o en la comoditat de la seva casa.

S’exhibirà una àmplia varietat de productes fets en cartó, des de cotxes, papallones, fades, cactus, globus aerostàtics, instruments musicals, i mini-mons plens d’animals sorprenents.

La millor part és, que aquestes manualitats ofereixen una experiència veritablement única, on podran submergir-se en la diversió de crear i fer les seves obres artístiques.

Amb el suport de:

Logo Posca Milbby