FES-TE AMIC

L’objectiu de Swab és presentar cada any a Barcelona una selecció diversa de galeries i artistes emergents que representen les últimes tendències de l’art contemporani. Tant per als professionals com per a tots aquells amants de l’art que es reuneixen a la ciutat durant l’esdeveniment, Swab és reconegut com un lloc per a descobrir i explorar noves perspectives artístiques, locals i internacionals. Swab ofereix una plataforma única a l’escena emergent per a mostrar el seu treball i connectar-se amb una audiència global.

En Swab, tenim un ferm compromís amb l’impuls de galeries i espais independents que s’introdueixen en el recorregut de les fires internacionals. Reconeixem la importància de brindar oportunitats a aquests projectes en la primera fase del seu recorregut, i és per això que portem més de 10 edicions llançat el programa MYFAF (My First Art Fair).

A través d’aquest programa, financem tres estands de galeries emergents de menys de 2 anys d’antiguitat i que no hagin estat anteriorment en una fira d’art internacional, oferint-los l’oportunitat de participar en Swab de manera gratuïta. Estem compromesos a proporcionar-los una plataforma perquè puguin guanyar visibilitat, establir noves connexions i desenvolupar el seu projecte a escala global.

Les galeries secundades durant la passada edició han estat:

COM FORMAR PART?

Des de Swab obrim les portes per a rebre el suport de particulars i empreses que desitgin contribuir al finançament del programa en les pròximes edicions. L’aportació de cada col·laborador permet continuar brindant aquesta oportunitat a galeries i artistes emergents.

Amb el suport atorgat, s’ajuda directament a la participació en Swab Barcelona de les galeries de MYFAF i es forma part del programa Swab Friends, obtenint una sèrie de beneficis a canvi.

PROGRAMA D’AMICS PER A PARTICULARS
Beneficis
– Tour exclusiu Swab Friends durant la fira.
– 1 passi VIP per donació, que inclou l’entrada a la fira durant el Opening Day i la resta de dies per a dos + accés a activitats i esdeveniments exclusius.
– Introducció a les galeries i artistes del programa MYFAF.
– 1 Tote Bag de l’edició.
– Servei d’assessoria particular Start Collecting.
Quantia de les donacions: 
Opció de donació mínima de 80 euros/edició.

PROGRAMA D’AMICS PER A EMPRESES O ORGANITZACIONS
Beneficis
– Tour exclusiu Swab Friends durant la fira.
– 5 passis VIP per donació per a l’equip de l’empresa, que inclouen l’entrada a la fira durant el Opening Day i la resta de dies per a dues persones per passada + accés a activitats i esdeveniments exclusius.
– Introducció a les galeries i artistes del programa.
– Logo de l’empresa en la pàgina web de Swab + newsletter sobre el programa de MyFAF on s’esmenten les empreses i organitzacions que formen part de Swab Friends.
– Servei d’assessoria Start Collecting per a empleats interessats.
– Possibilitat de realitzar una xerrada informativa sobre el mercat de l’art i l’inici al col·leccionisme per a empleats interessats.
– Descompte personalitzat exclusiu en entrades de Swab Barcelona per als empleats de l’empresa.
Quantia de les donacions
Opció de donació mínima de 800 euros/edició.

Si estàs interessat a ser part de Amics de Swab, saber més o sumar-te a la iniciativa contribuint al programa MyFAF, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres en partners@swab.es