Membres Comitè 2024

Omar López-Chahoud

5

Director artístic de UNTITLED. La seva trajectòria com a comissari abasta nombroses exposicions en el context global, com la Biennal de Nicaragua (2014), i panells curatorials en institucions com el MoMA PS1 i el Whitney Museum of AmericanArt, entre altres.


Jérôme Pantalacci

3

Fundador i director de ART-O-RAMA, la fira d’art contemporani de Marsella. La seva trajectòria prèvia inclou la gestió de la galeria Roger Pailhas i l’organització de “Art Dealers”, una fira d’art creada per ell mateix.


ISA NATALIA CASTILLA

Cofundadora i sòcia de la Feria Material a la Ciutat de Mèxic des de 2014. La seva trajectòria inclou l’obertura de la seva galeria d’art en 2021, Castilla / Klyuyeva, en Monterrey, i el llançament de Cuadrante, un festival cultural per a promoure l’art, el disseny i l’arquitectura en Monterrey.


Domenico de Chirico

2

Comissari independent. La seva trajectòria inclou la direcció artística de la Fira DAMA, Torí (2016-2019), el comissariat a MIA Art Fair, Milà, i moltes altres exposicions en el context global. 

Jose Luís Lorenzo

4

Col·leccionista d’art i membre del Comitè d’Adquisicions d’Art Llatinoamericà de la Tate Modern de Londres. Lorenzo és també un celebrat arquitecte, propietari de la firma Lorenzo i Associats Arquitectes i president de DINA (Dissenyadors Nacionals Associats).


Marie Elena Angulo

6 1

Col·leccionista d’art, mecenes de la Contemporary Art Society de Londres i membre del Consell de Oolite Arts, una organització de suport a artistes visuals de Miami. És, també, advocada especialitzada en assumptes financers.


JESPER STIELER

7

Amb 35 anys de col·lecció d’art i com a membre de la Societat Danesa de Col·leccionisme, Jesper Stieler, fundador de Stieler & Company, ha viatjat pel món per raons de negoci. Aquesta experiència li permet identificar nous talents emergents del panorama internacional de l’art contemporani.


PEDRO JAILE

Col·leccionista d’art i àvid viatger, li interessa com l’art contemporani es veu influït per diferents cultures. En la seva carrera professional, Pedro és advocat especialitzat en assumptes immobiliaris i normatius.

.