Swab us desitja un Feliç Any Nou 2024!

En tancar el capítol d’un altre any memorable en què hem tingut el plaer de conèixer professionals, acollir 80 galeries i mostrar el talent de més de 200 artistes a Swab Barcelona, estem entusiasmats amb la propera edició del 3 al 6 d’octubre del 2024!

Cointreau i Swab Barcelona us desitgen un esplèndid començament per al 2024. Mentre dónes la benvinguda a les possibilitats d’un nou any, et convidem a elaborar els teus còctels preferits a casa amb les receptes exclusives de Cointreau que t’oferim a continuació.

Que aquest nou any estigui ple d’alegria, creativitat i anticipació de Swab Barcelona 2024. Prepareu-vos per a l’emoció que ens espera del 3 al 6 d’octubre a Swab Barcelona i marqueu els vostres calendaris per a una altra extraordinària experiència artística!

Salut per un 2024 vibrant i ple d’art!

Ekran Resmi 2023 12 29 184621

Celebrem junts amb
Còctels de Cointreau!

Sobre Cointreau

Cointreau és el licor de taronja triple-sec líder al món i gaudeix d’una àmplia presència als cinc continents. Des dels seus orígens el 1849, la Maison Cointreau expressa la mateixa autenticitat, inspirada per l’impuls creatiu que li va donar vida. Equilibri, moments, plaer, estil… la recepta d´aquest licor de taronja transparent ha conservat la seva autenticitat original des de la seva creació. El seu caràcter i excel·lència recauen en la selecció de les millors pells de taronja dolces i amargues, una tasca meticulosa confiada al Màster Distiller de la Maison Cointreau, Carole Quinton. La seva qualitat superior el converteix en un “must” entre els bartenders i s’ha guanyat un lloc als bars més respectats del món. Amer Global Brands distribueix i desenvolupa en exclusiva les marques del grup Rémy Cointreau a Espanya, incloent Cointreau, Rémy Martin i The Botanist, entre d’altres.

Gaudeix d’aquesta nit de Cap d’Any amb els còctels d’hivern que Cointreau porta per a tu, perfectes per brindar aquestes festes i sorprendre els teus convidats.


Segueix les receptes i gaudeix-ne!

SM

Portem una bona manera de celebrar les festes amb la versió més sofisticada del còctel de fama mundial: el Cosmopolitan. Un combinat exquisit a base de nabiu blanc, ideal per bridar el dia de Nadal.


Ingredients: 2,2 cl de Cointreau L’Unique, 6 cl de vodka, 2,2 cl de suc de llima i 0,7 cl de suc de nabius blancs.


Passos:
– Barreja tots els ingredients en una coctelera i afegeix-hi gel.
– Agita fins que estigui ben fred i cola la barreja a la copa.
– Adorna la copa amb un nabiu.

THE MERRY MULE

Doneu-li un toc d’alegria i color a les vostres celebracions amb aquesta versió del Vodka Mule, perfecta per compartir en família i amics.


Ingredients: 2 cl de Cointreau L’Unique, 4,5 cl de vodka, 1,5 cl de suc de llima, 1,5 cl d’aigua amb gas, 0,5 cl de suc de gingebre i 0,5 cl de xarop de sucre.


Passos:
– Barreja tots els ingredients excepte laigua amb gas, i afegeix gel.
– Agita fins que estigui ben fred i cola la barreja en un got old fashioned.
– Afegeix-hi l’aigua amb gas i adorna la copa amb una rodanxa de llima.

HOLIDAY COSMOPOLITAN

Si et declares un amant del clàssic Cosmopolitan, aporta un toc de canyella al teu combinat preferit per sorprendre els teus convidats.


Ingredients: 2,2 cl de Cointreau L’Unique, 6 cl de vodka, 3 cl de suc de llima, 1,5 cl de xarop de nabius i clau de canyella. Pel xarop: 1 tassa de nabius, 1 tassa d’aigua, 1 tassa de sucre, 1 branca de canyella i 5 claus de canyella.


Passos:
– Comença amb el xarop: Bull tots els ingredients en una cassola. Barregeu la resta d’ingredients en una coctelera i afegiu-hi gel.
– Agita fins que estigui ben fred i cola la barreja a la copa.
– Afegeix el xarop a la copa i adorna la copa.

SHAKE YOU POM-POMEGRANATE

El color vermell és el protagonista indiscutible de les festes nadalenques. Per aquest motiu, un còctel tan nadalenc com aquest, no podia faltar al nostre rànquing de combinats per a aquestes festes.


Ingredients: 2,2 cl de Cointreau L’Unique, 6 cl de vodka, 2,2 cl de suc de llima i 1,5 cl de magrana.


Passos:
– Barreja tots els ingredients en una coctelera i afegeix-hi gel.
– Agita fins que estigui ben fred i cola la barreja a la copa.
– Adorna la copa amb una rodanxa de llima.

HOLIDAY MARGARITA

No podia faltar a les nostres recomanacions nadalenques el popular còctel Margarita: l’excusa perfecta per brindar i celebrar aquestes festes.


Ingredients: 3 cl de Cointreau L’Unique, 5 cl de tequila blanc, 2 cl de suc de llima, 6 dashes de bitters aromàtics, sucre de canyella i 1 branca de romaní.


Passos:
– Barreja tots els ingredients, excepte el sucre de canyella i la branca de romaní, en una coctelera i afegeix-hi gel.
– Agita fins que estigui ben fred i cola la barreja a la copa.
– Decora la vora de la copa amb sucre de canyella.
– Adorna la copa amb una branca de romaní.

CONTINGUT CREAT PER:

Ekran Resmi 2023 12 29 140943