Horit

LOCAL HORITZONS

Swabimg5361liza Prykhodko

Artnueve

Swab Barcelona té des del seu origen l’objectiu de ser una plataforma d’intercanvi creatiu entre projectes nacionals i internacionals a través de l’exploració col·laborativa entre territoris.

Per a mantenir una considerable representació local, estableix programes especials, tant per a galeries catalanes com del territori espanyol, a través del gremi d´Art Barcelona i el programa From Home. D’aquesta manera Swab ofereix un espai destinat a la representació del teixit local i el foment de la seva internacionalització, promocionant els artistes i galeries locals dins i fora de les nostres fronteres.

GALERIES PARTICIPANTS:

From Home

Artnueve, Murcia

ATM Galería, Gijón + Espacio Valverde, Madrid

Fran Reus, Palma de Mallorca

Galería Ángeles Baños, Badajoz

Galería Isabel Hurley, Málaga

Herrero de Tejada, Madrid

Jorge López Galería, València

Rafael Pérez Hernando, Madrid

Set Espai d’Art, València

VANGAR, València

Art Barcelona

ADN Galeria, Barcelona
 
Dilalica, Barcelona 

etHALL, L’Hospitalet de Llobregat 

House of Chappaz, València / Barcelona

PALMADOTZE Galeria d’Art, Santa Margarida i els Monjos, Barcelona

Pigment Gallery, Barcelona 

Victor Lope Arte Contemporáneo, Barcelona

Zielinsky, Barcelona / Porto Alegre 

Swabimg5149liza Prykhodko

ADN

Swabimg5103liza Prykhodko 1

ATM Galería + Espacio Valverde

Swab Radio – LOCAL HORITZONS

Sintonitza la xerrada del Local Horitzons by artsuper, els qui van gestionar Swab Radio, creant una sèrie de converses centrades en el pensament i diàlegs oberts, on van sorgir noves perspectives sobre l´art contemporani i els seus reptes.

Swabdomingoimg7566lizaprykhodko

CONVERSA IV: LOCAL HORITZONS 

Al programa “Local Horitzons” de Swab Radio, us convidem a explorar diversos aspectes del mercat de l’art a l’era digital i la globalització, des d’una perspectiva arrelada en el context local, de la mà de dues destacades galeries espanyoles, ArtNueve i ADN Galeria, així com del col·leccionista Manuel Expósito.

Mitjançant una sèrie de preguntes, aquests convidats exploren com es reflecteixen les influències dels artistes locals en aquest context i com les galeries aborden la complexa problemàtica de la diversitat cultural i la influència geogràfica en un mercat internacional. Des dels seus punts de vista, s’analitzen les diverses necessitats presents a cada aspecte del mercat artístic, així com els desafiaments que sorgeixen. L’impacte de l’era digital i la globalització en els artistes es converteix en un tema central, explorant com aquestes forces influeixen en la creativitat i la capacitat de producció. A més, els participants també reflexionen sobre l’impacte de la digitalització als col·leccionistes, plantejant-se si és simplement una base de dades aclaparadora o una eina valuosa per obtenir coneixement.

Participants: Artnueve, Manuel Expósito & ADN