Myfaf 2

MYFAF + SEED

Swabimg6887liza Prykhodko

Galeria Fermay

Un any més, Swab posa de manifest la seva voluntat de ser plataforma per a projectes emergents i amb formats alternatius, que busquen crear intercanvi amb altres espais similars o bé iniciar-se en el circuit de les fires d’art. Aquests projectes troben el seu lloc en els programes, ja amb un llarg recorregut en la fira, MyFAF i SEED.

El programa My First Art Fair (MYFAF) és la secció amb les propostes més joves de la fira, responent a la ferma vocació de ser aparador de les noves tendències i un suport per a les noves galeries i espais emergents. Amb aquest programa, Swab beca a 3 galeries, les quals no han participat en una fira internacional anteriorment, oferint-los de manera gratuïta la participació per a facilitar la seva iniciació en el circuit i la possibilitat de portar propostes de caràcter experimental.

D’altra banda, i continuant amb el focus en l’escena independent, Swab va presentar el seu programa SEED, una cuidada selecció d’onze espais alternatius. alguns gestionats per artistes, que representen la idea d’explorar els límits i canviar la perspectiva de l’art contemporani. En aquesta secció, destaquem conceptes innovadors i camins per descobrir que estan remodelant el camp de l’art contemporani.

D’aquesta manera, MYFAF i SEED continuen sent una de les apostes més fresques i representatives de la fira i materialitzen una de les principals voluntats de Swab: ser una via d’entrada al circuit internacional per a projectes expositius nous, encara per  descobrir.

Ballroom Gallery, Brussel·les

Galería Fermay, Palma de Mallorca

Julie Caredda, París

Swabimg6416liza Prykhodko

Kunsthalle.ost

GALERIES PARTICIPANTS A SEED:

Awol, Los Angeles

CU29, Plovdiv

Colette Mariana, Barcelona

HARABEL, Tirana

Kunsthalle.Ost, Leipzig

La Raíz, Granada

Lí Gallery, Shanghai

Mmundo, Nova York

NVS, Lisboa

Studio Beta, Berlín / Barcelona

Yafteh Gallery, Teheran

Swabimg7095liza Prykhodko

Bold Gallery

Swab Radio – MYFAF + SEED

Sintonitza la xerrada del MyFAF + Seed by artsuper, els qui van gestionar Swab Radio, creant una sèrie de converses centrades en el pensament i diàlegs oberts, on van sorgir noves perspectives sobre l´art contemporani i els seus reptes.

Swabdivendresdscf8017marcmedina

CONVERSA V: MYFAF + SEED

Al programa “MyFAF + SEED” de Swab Radio, galeries nacionals, com la Galeria Fermay i europees, com Kunsthalle.ost (Amsterdam) & Bold Gallery (Praga), comparteixen les seves opinions sobre la promoció d’espais emergents i la necessitat de impulsar artistes locals mitjançant l’exposició de les obres a nivell internacional. Mitjançant un diàleg compartit, es descobriran els avantatges de les exposicions internacionals i com la visibilitat i les connexions potencien el creixement d’una galeria i l’impuls conseqüent dels artistes que representen. En aquesta xerrada, podràs obtenir una visió sobre com els nous espais independents naveguen en aquest entorn i quins són els reptes a què s’enfronten.

En aquest sentit, les galeries es re-defineixen com a més que mers espais comercials: són ponts que connecten, entorns educatius i plataformes que impulsen el creixement artístic. A més, s’aborda una qüestió fonamental: com es poden iniciar aquests espais joves i independents al mercat de l’art i com programes com “MyFAF i SEED” de la 16a edició de Swab, els ofereixen recursos valuosos per a la seva inclusió al circuit firal. Uneix-te a nosaltres mentre els nostres convidats enfronten els desafiaments de les galeries que presenten artistes experimentals, ressaltant la importància de la visibilitat, una comunicació més profunda amb els artistes i la creació d’entorns i programes com “MyFAF i SEED” que estimulin el creixement artístic i actuïn com a plataformes per a l’educació de la societat.

Participants: Galeria Fermay, Kunsthalle.ost, Bold Gallery