Fotos Journal Swab

SWAB talks with… Kosmos

“Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab” és una sèrie d’entrevistes a personatges rellevants del món creatiu de Barcelona, per a posar en valor el teixit cultural de la ciutat.

Avui parlem amb Kosmos, dj pioner de l’electrònica a Espanya.

Sóc Kosmos. Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab.


En una frase, com descriuries la teva relació amb la música?
Una relació visceral. Penso, respiro, menjo i somio música. I treballo amb ella transformant-la, retorçant-la, barrejant-la…

Un lloc de la ciutat que et connecta amb l´art?
Són molts, però un que m’agrada especialment és el pavelló Mies van der Rohe.

Si Barcelona fos una obra, com la titularies?
Barca, cel i ona

Un missatge per als joves creatius?
Que siguin ells mateixos, que no es deixin portar per tendències i que s’oblidin una mica de les xarxes socials.

Quins projectes et mantenen ocupat actualment?
He recuperat un vell projecte de producció, que comparteixo amb Xavier i Eduard Alarcón: Vanguard, en el qual tornem a treballar. Continuo treballant en el meu programa de ràdio “303” a Betevé al costat de Ginebra, en Shadow Traxx al costat de Oddzero i en el meu segell Tempesta Music. Espero impacient tornar a actuar davant del public, especialment en les meves residències Bass Bunny, Nitsa (totes dues a Apolo) i Macarena. També tinc un projecte amb la meva dona Natalia Politowa i la papereria Raima, titulat “Evenings At Raima” on mensualment intentem barrejar art i música.

S W A B   W I T H   U S . . .

Kosmos 1 1

Kosmos no és un dj que deixi indiferent. Pioner de l’electrònica a Espanya, la seva importància en l’evolució la nostra cultura de clubs és indubtable, tractant-se no sols d’un dj d’elit, si no de tot un activista. A més, condueix el programa de radio 303 en Betevé, produeix sota els àlies Vanguard i Shadow Traxx i dirigeix el seu segell Tempesta Music.