Fotos Journalswab

SWAB talks with… Bruna Cusí

“Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab” és una sèrie d’entrevistes a personatges rellevants del món creatiu de Barcelona, per a posar en valor el teixit cultural de la ciutat.

Avui parlem amb Bruna Cusí, actriu espanyola de teatre, televisió i cinema i guanyadora del Premi Goya a la millor actriu revelació 2018.

Sóc Bruna Cusí. Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab.


En una frase, com descriuries la teva relació amb la interpretació?
Puc de fet descriure-la en una sola paraula: Intensa.

Un lloc de la ciutat que et connecta amb l´art?
El teatre de la Biblioteca Nacional de Catalunya.

Si Barcelona fos una obra, com la titularies?
M’agrada ser literal amb els títols: Barcelona__2022

Un missatge per als joves creatius?
Enfoca’t per poder dedicar-te professionalment a allò que és vocacional per a tu, però no vessis masses llàgrimes si a vegades no et compensa, perquè, al cap i a la fi, la vida i la teva salut és sempre més important que qualsevol procés artístic.

Quins projectes et mantenen ocupat actualment?
Com actriu he finalitzat “Upon Entry”, òpera prima d’Alejandro Rojas i Sebastian Vázquez i tinc també la sort de estar-me endinsant en l’univers de “Golem” la propera pel·lícula dels Burnin Percebes, que rodarem aquest estiu.

S W A B   W I T H   U S . . .

Fotos Journalswab

Bruna Cusí actriu barcelonina guanyadora del Premi Goya a la Millor Actriu Revelació per “Estiu 1993” de Carla Simón. Es va llicenciar en Art dramàtic a l’Institut del Teatre. Actualment ha rodat la serie “Fácil” d’Anna R. Costa i el llargmetratge “Upon Entry” d’Alejandro Rojas i Juan Vázquez. Ha protagonitzat “Mía y Moi” de Borja de la Vega, “La Vampira de Barcelona” de Lluís Danés, “Hogar” dels germans Pastor, “La Reina de los Lagartos” de Burnin Percebes, “Incerta Glòria” d’Agustí Villaronga, “Ardara” de Raimon Fransoy i Xavier Puig, i la serie internacional “The Alienist”. Al teatre ha treballat en més d’una vintena d’espectacles com “Siglo Mío, Bestia Mía” dirigit per Marta Pazos.