SWAB talks with… Andrea Motis

“Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab” és una sèrie d’entrevistes a personatges rellevants del món creatiu de Barcelona, per a posar en valor el teixit cultural de la ciutat.

Avui parlem amb Andrea Motis, trompetista, saxofonista i cantant de jazz espanyola.

Sóc Andrea Motis. Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab.


Una paraula que descrigui Barcelona?
Urban.


El teu lloc de creació, l’estudi, es veu inspirat per la teva ciutat?  
El meu lloc d’estudi és en qualsevol cas un oasi a la ciutat que més aviat m’evadeix i em concentra en el propi món musical, però el que m’inspira és mirar per la finestra i sobretot recórrer la ciutat, tant de nit com de dia.


Si Barcelona fos una obra, com la titularies?
Barcelona.

Un lloc de la ciutat que et connecta amb l´art?
Plaça reial.

Un missatge per als joves creatius?
Avui dia des de casa es pot aprendre molt. Ningú pot fer la feina per tu. És important i útil “connectar-se” amb altr@s artistes del teu sector perquè sorgeixin idees noves o per a dur a terme les teves pròpies històries.

S W A B   W I T H   U S . . .

Després d’editar sis discos aclamats per la crítica, la trompetista, cantant i compositora establerta a Barcelona, Andrea Motis va fer el seu debut en solitari en el 2017 sota el segell Impulsi! Rècords amb l’àlbum Emotional Dansi i amb posterioritat, en 2019, va publicar Do outro costat do blau, aquesta vegada en el segell Verve. Tots dos segells mítics per la seva història i pels il·lustres i històrics jazzistas que formen part dels seus respectius catàlegs.