Swab Picnic

SOSTENIBILITAT, DISSENY I EQUILIBRI ENTRE INNOVACIÓ I TRADICIÓ.

Swab 2019 articula la seva nova edició al voltant de certs valors fonamentals, la sostenibilitat, el disseny i l’equilibri entre la innovació i la tradició.

Així, en primer lloc, l’espai gastronòmic de la fira anirà a càrrec de  Flash Flash, restaurant referent de Barcelona amb 50 anys plens d’història, disseny i modernitat, un culte al ben fer de les coses, Cerveses Tibidabo, els quals presenten la seva cervesa made in Barcelona artesanal i Bruxo, un mescal que s’elabora equilibrant la llarga tradició d´aquesta beguda amb elements innovadors. A més d’assegurar un producte de qualitat excelsa, els tres eliminen l’ús de plàstic,  potenciant la  conscienciació  de la conservació del medi ambient  . En aquesta línia, l’aigua oficial de Swab 2019 és Only Water, que porta a la fira els seus envasos 100% reciclables fets a partir de matèries primeres renovables.

La Foto 3 2
Flash Flash.

La filosofia de Swab també es reflecteix en el mobiliari, i és que aquest any la fira comptarà amb tres propostes que uneixen disseny i sostenibilitat: CartonLab, que treballa amb mobles de cartró i Ecopixel, que produeix peces de mobiliari a través del reciclatge del plàstic. Els dos parlaran al programa de Swab Thinks amb una interessant xerrada enfocada als artistes per a donar-los a conèixer els nous materials i possibilitats d´una creació sostenible.

Lampara Carton Montaje Instalacion Cartonlab 02
Cartonlab

La tercera proposta ve de la mà de la prestigiosa firma japonesa MUJI, queunint disseny i benestargenerarà una zona d’aromateràpia i meditació perquè els visitants gaudeixin d’un moment de descans. 

5055321374953051260
MUJI
Swan Picnic Logos 1
Swab Picnic Logos 2