Swab Picnic

Swab Pícnic 2021 es manté fidel al seu objectiu de treballar amb agents locals, i torna a encapçalar la zona de descans de la fira amb Flash Flash, restaurant referent de Barcelona, amb 50 anys plens d’història, disseny i modernitat, un culte al bé fer de les coses. Aquesta institució gastronòmica barcelonina convida als visitants de Swab a descobrir el seu menú entre galeria i galeria.

En paral·lel, els visitants de Swab podran refrescar-se amb els còctels de Metric, el bar oficial de la fira, i amb el vi en llauna de Zeena, que presenta els seus innovadors envasos d’alumini, 100% reciclats i reciclables.D’altra banda, els galeristes participants d’enguany comptaran amb el suport de Bezoya, que serà present en Swab Barcelona amb un nou format de cartó que presenta un 60% menys plàstic i compta amb una aixeta dispensadora.

Finalment, Swab donarà continuïtat a la seva col·laboració amb Escofet, signatura catalana de disseny industrial que, amb més de 130 anys d’història a la seva esquena, s’ha convertit en un dels grans noms del panorama internacional. Les seves peces de mobiliari es trobaran en el passadís central de la fira i àrees de descans, dissenys que aspira a reflectir els valors d’igualtat i diversitat que marquen la línia de recerca dels arquitectes Mansilla i Tuñón.

.

Swab2019144 1

.

.

Logo Metric
Cointreau Logo Cointreau Com Logo White Bckg

.