Swab Picnic

Xarxa creativa local

Swab 2020 manté els seus valors a potenciar la xarxa creativa nascuda a la ciutat des de totes les tendències artístiques, aquest any focalitzat en la gastronomia, disseny industrial i música.
Per a l’edició digital, s’adapta l’espai a una realitat virtual acostant l’experiència humana màxima a la pantalla.

Així, l’oferta gastronòmica de Swab 2020 correrà, un any més, a càrrec de Flash Flash, restaurant referent de Barcelona, amb 50 anys plens d’història, disseny i modernitat, un culte al saber fer de les coses. Aquesta institució gastronòmica barcelonina convida als visitants virtuals de Swab a descobrir el seu menú i demanar menjar a domicili a través de Glovo. 

Captura De Pantalla 2020 10 06 A Les 143045

D’altra banda, l’àrea de Swab Pícnic s’inunda de les propostes musicals del Festival d’Arts Digitals MIRA, els artistes dels quals han elaborat llistes de Spotify especialment per a Swab 2020. Els visitants de la fira podran escoltar les seves tracklists mentre recorren els passadissos de la fira, escalfant motors per a les novetats que portarà la pròxima edició del festival al novembre, un projecte que, amb cada any que passa, es consolida més com una referència internacional. 

Captura De Pantalla 2020 10 06 A Les 143059

Finalment aquesta edició virtual es vesteix amb les icòniques peces de Escofet, una firma  catalana de disseny industrial que, amb més de 130 anys d’història a la seva esquena, s’ha convertit en un dels grans noms del panorama internacional. Les seves peces FLOR es poden trobar en el passadís central de la fira, el disseny de la qual aspira a reflectir els valors d’igualtat i diversitat que marquen la línia de recerca dels arquitectes Mansilla i Tuñón.

Florbanco