Swab parla amb ZA!

“Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab” és una sèrie d’entrevistes a personatges rellevants del món creatiu de Barcelona, per a posar en valor el teixit cultural de la ciutat.

Avui parlem amb ZA!, un duo musical barceloní que cada vegada recull més seguiment per la seva inusual i atractiva mescla de gèneres i instruments.

Sóc ZA!. Sóc art. Sóc Barcelona. Sóc Swab.

.

Una paraula que descrigui Barcelona?

Cara. 
Després hi ha unes altres que la complementen, com podrien ser: Mescla. Botiga. Barri. Marca. Inspiració. Airbnb. Trobada. Subsòl. Baguetina Catalana.

El teu lloc de creació, l’estudi, es veu inspirat per la teva ciutat?

Actualment, en ser residents de Fabra i Coats – Fàbrica de Creació, tenim un local allí. És un recinte industrial amb molta història darrere, hi ha molt de teixit associatiu i veïnal i la comunitat de residents és molt variada, compromesa i activa. Un lloc realment inspirador, sí. 

Si Barcelona fos una obra, com la titularies?

SH-*AKIRA, una pel·lícula d’animació distòpica situada en Neo-Barcelona (Barcelona després de la Gran Guerra Millennial Pandemial) on els TurisBots (robots-esclau per a servir als turistes) es rebel·len contra els humans fins que Sh-*Akira(robot artista resident a Barcelona i pagador d’impostos a les Illes Verges) els elimina a tots amb l’ajuda de COBI-3000 (un androide inspirat en el prototip de Mariscal).

Un lloc de la ciutat que et connecta amb l´art?

Més que un lloc físic és l’espai artístic al qual han donat lloc i donen col·lectius com Ojalá Estë Mi Bici, The Good Good, Empiric, El Pumarejo, Mutan Monkey,  l’Afluent, Hi Jauh USB, Màgia Roja… 

Un missatge per als joves creatius?

Hola, joves creatius! Com puretas creatius només podem dir-vos: coneixeu el vostre entorn, sentir-vos part d’una comunitat, no us fieu de les expectatives, ull amb el assufre  que us vol seduir i no feu molt cas dels consells de puretas.