Swab Kids 2021

Com cada any, Swab dedica una zona de la fira als amants de l’art més joves, Swab Kids, un espai obert en el qual els nens podran experimentar amb la seva creativitat. Aquesta edició, Swab col·labora amb  Los Superpoderes del Arte (LSDA) i Grapat per a acostar la pràctica artística als més petits. 

Grapat, un projecte familiar que fabrica material de joc de manera tradicional, que afavoreixen una proposta de joc lliure i sense instruccions, posa les seves peces a la disposició de Swab Kids per a realitzar un taller de la mà de LSDA, una galeria de Barcelona dedicada a audiències infantils.

Les joguines de Grapat seran els protagonistes del workshop d’un artista de LSDA, que proposarà activitats perquè els nens juguin i experimentin intervenint els materials.

A partir del concepte d’origen africà “UBUNTU” que podem traduir com “La humanitat cap a altres persones”, “si tots guanyen tu guanyes” o “sóc perquè nosaltres som”, LSDA i Grapat proposen la creació d’una gran peça mural que representi la unió del treball individual de cadascun dels nens que participin: un “tot” gràcies a la col·laboració i a un objectiu final comú.

Un gran arbre amb moltes branques pintat directament en les parets de l’estand per l’artista Vanessa Linares ens servirà per a representar aquesta unió. S’oferirà als nens peces i figures humanes clàssiques de Grapat perquè ells puguin representar tot el que la seva imaginació/creativitat/desitjo interior els suggereixi, creant petites unitats en caixes que després aniran penjades en les branques del gran arbre.

Paral·lelament a aquesta secció de la fira, s’ha programat una trobada entre pares i mares artistes. Aquesta trobada servirà com un espai de reflexió i conversa oberta, sobre la conciliació de la maternitat/paternitat i la pràctica artística.

Horario Kidspage 0001 1

.

Grapat2
Grapat1
Grapat Logo
Plom Superpowers
Logo Batidos Pascual Dar Lo Mejor Trz