SWAB DAILY: Diumenge, 9 d’octubre

Últim dia per a visitar Swab! Avui finalitza una edició que ha reunit galeries, artistes i projectes expositius emergents de tot el món per a presentar les últimes tendències en el panorama de l’art contemporani global, una cita que ja ha rebut a més de 10,000 visitants.

¡No te lo pierdas y visítanos hoy de 12h a 21h!

Swab Art Fair 2022 @marcmedina

¿QUÈ VEUREU A SWAB?
EPHEMERAL: INSTAL·LACIONS A CÀRREC DEL TEIXIT LOCAL

Comissariat per Caterina Almirall i Margot Cuevas, Ephemeral 2022 presenta una selecció d’obres instal·latives que vol oferir una mirada curada a la producció artística de Barcelona, amb la col·laboració de les Fàbriques de Creació de Barcelona: Hangar, L’Escocesa i Fabra i Coats.

Els núvols son aigua sobre pols atmosfèrica, un aerosol format principalment per aigua evaporada dels oceans que pot tornar a convertir-se en aigua en forma de pluja, pedra o neu. Els núvols són també l’estat visible del vapor d’aigua quan es condensa en gotetes o en cristalls. Etimològicament la paraula nube està lligada a la idea de cobrir, això implica que del llatí nubes significa també vel, allò que cobreix tant un rostre com el cel. Aigua sobre pols és un programa que reuneix quatre instal·lacions que comparteixen nocions a l’entorn d’aquests significats. 

Artistes participants:Natalia Domínguez (L’Escocesa), Paula García-Masedo (Hangar), Biel Llinàs (Fabra i Coats), Violeta Mayoral (Hangar)

Natalia Domínguez, L’Escocesa

READING: DISCIPLINES EDITORIALS

Swab dona cabuda una edició més a les disciplines editorials en un programa que presenta tres projectes europeus que treballen la publicació a mig camí entre el llibre i l’objecte artístic.

Projectes participantsHighchair Editions (Londres), Monorhetorik (La Haya), Rafael Melendez (Londres)

MYFAF: PRIMERA VEGADA A UNA FIRA

Swab es complau a presentar una selecció de quatre joves galeries d’art contemporani, amb menys de dos anys d’antiguitat, que encara no han participat en cap fira internacional. Des de Swab oferim aquest espai de manera gratuïta per a ajudar a promoure els nous espais emergents.

Galeries participantsArmenia Studio (Milà), Galerie Kokanas (Marsella), L.U.P.O. Lorenzelli Projects (Milà)

L.U.P.O. Lorenzelli Projects, Milan

UN DESCANS ENTRE GALERIA I GALERIA

Després de sumergir-vos en art entre galeria i galeria, des de Swab us animem a prendre-us un descans en la nostra zona de refrigeris, Swab Picnic, una àrea en la qual podreu gaudir de l’oferta gastronòmica de OMU, y de les begudes i refrescos de Metric Market.

¡Us hi esperem en el Swab 2023!