SWAB DAILY: Dissabte 8 d’octubre

Graciès a tots els visitants que ens van visitar ahir en el nostre primer dia d’obertura al públic! Aquest cap de setmana Swab obre les seves portes de 12h a 21h, us esperem per a continuar descobrint les propostes que estan definint el panorama de l’art contemporani internacional.

9f25a671 Dee3 349b 89b4 Dc588d3be89e 2
Swab Art Fair 2022 @marcmedina

¿QUÈ VEUREU A SWAB?
SWAB SEED: EXPERIMENTACIÓ COM A DENOMINADOR COMÚ

Swab Seed presenta dotze espais independents i gestionats per artistes que tenen com a denominador comú l’experimentació. Aquesta secció busca donar visibilitat a les noves plataformes i propostes que estan agitant l’escena contemporània.

Galeries participants: DUPLEX (Lisboa), Hyacinth (Nova York), Lí Gallery (Shangai), Mouches Volantes (Colonia), NVS (Lisboa), Proyecto CAIMAN (Guadalajara), The White (Tòkio), TRÁMITE | BURÓ DE COLECCIONISTAS | TOMO 006 | (Querétaro).

Com a part de la programació emmarcada a Swab Seed, ahir vam assistir a la performance de Will Fredo, un artista, escriptor i editor no binari que, presentat per Mouches Volantes, explora les dinàmiques de poder, la dislocació cultural i la intersecció de la cultura pop, el pensament decolonial, la negritut, la queerness i la tecnologia.

D’altra banda, estem encantats de comptar un any més amb la col·laboració de la Fundació Vila Casas, que torna a unir forces amb Swab *Seed per a apadrinar la participació de quatre espais independents catalans:

Galeries participants: Dràcul·la (L’Hospitalet de Llobregat), Halfhouse (Barcelona), Pas une Orange (Barcelona), Tangent Projects (L’Hospitalet de Llobregat).

NVS Gallery

PROGRAMA GENERAL: GALERIES ESTABLERTES D’ARREU DEL MÓN

Swab presenta el nucli dur del seu programa en la seva secció principal, conformada per una selecció de galeries nacionals i internacionals consolidades que compten una notable trajectòria en el panorama de l’art contemporani:

Galeries participants: ADN Galeria, Barcelona, Ana Mas Projects, L’Hospitalet de Llobregat, C+N Gallery, Milan / Genoa, Chela Mitchell Gallery, Washington, D.C, Dilalica, Barcelona, Emerson Dorsch, Miami, Espacio Mínimo, Madrid, etHALL, L’Hospitalet de Llobregat , Factoría Santa Rosa, Santiago de Chile, Fran Reus, Palma, Galeria Senda, Barcelona, Galerie Supermarkt, Tokyo, Galerie3, Klagenfurt / Vienna, Galleria Giampaolo Abbondio, Todi, Galleria Six, Milan / Venice, Galerie PJ, Metz, Jason Shin, Seoul, Jorge Lopez Galería, Valencia, Karpuchina Gallery, Prague, Krupa Gallery, Wrocław / Warsaw, LAB 36, Barcelona, Llamazares Galería, Gijón, L21 Gallery, Palma / Barcelona, Mobius Gallery, Bucharest, NAC Galería, Santiago de Chile, Pabellón 4 Arte Contemporáneo, Buenos Aires, Palmadotze Galeria d’Art, Santa Margarida i Els Monjos (Barcelona), Photoport, Bratislava, Pigment Gallery, Barcelona* / Paris, Rafael Pérez Hernando, Madrid, Raffaella de Chirico Arte contemporánea, Turin / Milan, Romero Paprocki, Paris, Set Espai D’Art, Valencia, Smolka Contemporary, Vienna, Shazar Gallery, Naples, Vangar, Valencia, Zielinsky, Barcelona / Porto Alegre.

Yamamoto Kazuma, Jason Shin Gallery

SWAB EMERGING: PROPOSTES FRESQUES

Fidel a la seva voluntat de presentar les propostes emergents del panorama internacional, Swab dedica una subsecció del Programa General, Swab Emerging, a galeries que, amb menys de cinc anys de trajectòria, ja compten amb propostes d’alta qualitat i sòlida projecció de futur.

Galeries participants: Arniches 26 (Madrid), Cave-Ayumi Gallery (Tèkio), Natasha Arselan Gallery (Londres), REGULARNORMAL, (Nova York), SISSI club (Marsella), Swivel Gallery (Nova York), VUNU Gallery (Košice). 

Melanie Luna, Swivel Gallery

SWAB ON PAPER: MIRADA SOBRE UN MITJÀ

Swab presenta el programa On Paper, a cura de Carolina Diez-Cascón. Aquesta edició, titulada «Cos sense nom», exposa a quatre propostes que exploren la figura del cos, les seves connotacions i la seva possible emancipació de la història, el gènere o l’origen.

Galeries participants: Anna Laudel (Istanbul, Düsseldorf i Bodrum), Chiquita Room (Barcelona), O Gallery (Teheran), Lætitia Gorsy, She BAM! (Leipzig).

Barbara Lüde, Lætitia Gorsy, She BAM!

SWAB KIDS: PELS AMANTS DE L’ARTE MÉS JOVES

Swab dedica una àrea de la fira als més petits amants de l’art, Swab Kids, un espai obert on els nens poden experimentar amb la seva creativitat. Perquè els més petits gaudeixin de la fira tant com els grams, enguany, Los Superpoderes del Arte (LSDA), galeria barcelonina enfocada als nens, i Posca, proveïdor de retoladors, s’uneixen per a proposar tallers artístics que estimulin el costat més creatiu dels nens en la fira.

LSDA i Posca porten a Swab Kids la premissa de crear un tauler ple de ‘post *it’ que reuneixi el treball individual de cada nen per a donar lloc a una creació artística col·lectiva, fruit de l’esforç grupal per a aconseguir un objectiu comú, acolorir les parets del seu estand.

Swab Kids stand
per POSCA & Los Superpoderes del Arte amb el artista Titeepex