Programa d’adquisicions

P3 001 Agata 3
Ágata, Teresa Giarcovich. PIEDRAS, Swab on Paper

Col·lecció MIA Art

La mirada feminista d’Alejandra Castro Rioseco, filantropa i col·leccionista privada, l’ha motivat a crear una col·lecció única que expressa la visió de la dona artista, tenint en compte la discriminació i les desigualtats en matèria de drets de gènere a les quals encara s’enfronten les dones.

Aquesta col·lecció, veritablement de dones, creada per dones, cerca crear visibilitat per a les dones i el seu treball en el món a través de diversos projectes d’art.

La Col·lecció d’Art MIA es basa en un equip multidisciplinari i en una xarxa global per a donar suport a la participació en museus, fires d’art, entre altres.

La col·lecció d’art del MIA està disponible i dóna suport a les exposicions centrades en les dones artistes i la seva participació en activitats que visualitzen el paper de la dona en les arts.

El projecte MIA encoratja l’educació mitjançant seminaris, tallers i exposicions privats i públics a escala mundial.

Adquisició: Teresa Giarcovich. PIEDRAS Galeria


Horizontehumanoaltaresolucio 1
Eva Miquel. Palmadotze. General Program.

Col·lecció Sorigué

La fundació aposta decididament per la cultura, creant l’any 2000 una col·lecció d’art contemporani, considerada avui una de les més importants d’Espanya. En el 2015 la col·lecció va ser guardonada amb el premi Art i Mecenatge, impulsat per la fundació “La Caixa”; i el premi GAC al Col·leccionisme en 2017.

Adquisició: Eva Miquel. Palmadotze


El jefe de Estado en la época de la reproductibilidad técnica, by Alan Carrasco.
ADN Galería, General Program

Col·lecció Manuel Expósito

“La nostra col·lecció és un recorregut eclèctic per artistes dels anys 50 fins als nostres dies. L’evolució de la col·lecció comença en el 1995 amb la compra d’una primera peça múltiple, a partir de llavors ha anat completant-se amb els corrents artístics d’aquests anys fins a l’art contemporani actual, passant per obres d’art pop, street art, hiperrealisme i conceptuals amb caràcter crític. Actualment apostem per artistes nacionals joves, que la seva obra ens commogui i ens transmetin sensacions; amb això intentem donar suport, en la mesura del possible, al panorama artístic actual. “

Adquisició: El jefe de Estado en la época de la reproductibilidad técnica, by Alan Carrasco.
ADN Galería


29 04 Jarrito 2
Jarrito pintado, by Studio Lenca. La Única, General Program.

Col·lecció Cornex Capital

Cornex Capital, gestora immobiliària de Barcelona, col·labora per primera vegada amb Swab Barcelona i adquireix una obra per a donar inici a la seva col·lecció d’art contemporani. Amb aquesta adquisició, Cornex reafirma el seu compromís amb la cultura i estreta llaços entre el món de l’art i el teixit empresarial de la ciutat.

Adquisició: Jarrito pintado, by Studio Lenca. La Única