PREMIS I ADQUISICIONS

Vilacasasethall

Fundació Vila Casas
Premi al millor artista català

La Fundació Vila Casas, institució fundada el 1986 per l’empresari farmacèutic Antoni Vila Casas, és una entitat privada sense ànim de lucre el principal objectiu de la qual és la promoció de l’art contemporani català. L´essència de la Fundació Vila Casas són la tradició, la cultura i la llengua, eixos d´identitat del nostre país. La Fundació es converteix així en una plataforma on promoure la pràctica artística contemporània. A l’àmbit sociosanitari, la Fundació desenvolupa treballs de recerca que estableixen un pont de diàleg entre els professionals de la salut, els mitjans de comunicació i la societat.

Premi: Sinead Spelman, etHALL

Mangovangar

MANGO
Premi al millor artista emergent

Mango renova el seu compromís amb l’art contemporani un any més i premia el millor artista emergent de Swab Barcelona 2023, adquirint una obra que passarà a formar part de la seva col·lecció.

Premi: Alba Abellán, Vangar

bassat 1
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
bassat 2
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
bassat 3
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
bassat 4
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
bassat 5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Haz clic aquí
Previous slide
Next slide

Carmen & Lluís Bassat Collection
Premi al millor artista emergent

La Col·lecció Bassat és una de les col·leccions més representatives de l’art català de la segona meitat del segle XX. La intenció de la col·lecció és contribuir, mitjançant l’exhibició dels seus fons, a l’explicació dels esdeveniments i moviments que han conduït a l’art del nostre temps. Compta amb més de 3.000 obres originals, de les quals unes 2.500 són pintures i dibuixos i 500 són escultures, i es complementa amb una gran col·lecció d’obres gràfiques.

Adquisicions:
Ivana Salfity,  Remota Galería
Isidora Villarino, Collectio
Guillermo García Cruz , Galería Zielinsky
Letizia Le Fur, Julie Caredda Gallery
Tatiana Lastarria, Mahara + Co
Fernando Abellanas, Set Espai d´art

Marvalshazar

Marval Collection

La Marval Collection no és una marca disfressada de superherois, sinó una col·lecció privada d’Art Contemporani amb seu entre Berlín i Milà. Comprèn obres d’artistes internacionals principalment datades des de 1970 fins a l’actualitat, amb algunes excepcions històriques. El nostre objectiu és difondre el nostre amor per l’art donant suport als artistes contemporanis i creant un diàleg més proper amb un públic més ampli per generar i compartir coneixement sobre l’art del nostre temps.

Adquisició: Anna Raimondo, Shazar Gallery

Slide 1 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Slide 2 Heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here
Previous slide
Next slide

José Luis Lorenzo Collection

La Col·lecció José Luis Lorenzo és una de les col·leccions més completes d’art contemporani a Argentina, amb la singularitat de mantenir un diàleg permanent amb antiguitats, objectes de disseny i produccions artesanals que també en formen part. Amb la intenció de promoure les produccions artístiques locals i nacionals, la col·lecció va començar a créixer durant la dècada de 1990. Totes les tècniques i disciplines estan representades, tot i que es pot reconèixer una certa predilecció per les produccions fotogràfiques.

Adquisicions:
Ivana Salfity,  Remota Galería
Venuca Evanán, Espacio Enhorabuena

Kellsartrafaelperezhernando

Kells Art Collection

La col·lecció d’art Kells es va establir el 1996, com a resultat de l’aproximació de Juan Manuel Elizalde i Choli Fuentes al món de l’art. En l’actualitat, la col·lecció està formada per diverses centenes d’obres, amb un caràcter eclèctic, que reflecteixen els seus interessos i els temes pels quals senten una especial afició i sensibilitat: el llenguatge i la comunicació en els seus diferents àmbits ocupen una part important de la col·lecció.

Adquisició: Sofia Pashaei, Rafael Perez Hernando

Diezysieteatmvalverde

Colección Diezy7

Creat el 2008, aquest premi consisteix en l’adquisició d’una obra per formar part de la col·lecció Diezy7. Aquest premi està dirigit a artistes emergents amb obres en paper.

Adquisició: David Martinez Suárez, ATM Galeria – Espacio Valverde

Escalerazielinsky

La Escalera

El projecte La Escalera, liderat per Steffie Phippen i Francisco Sánchez-Rivas en una finca a la Vall d’Albaida (València), integra les seves dues grans passions: l’art contemporani, l’agricultura i l’intercanvi d’idees.

Adquisició: Guillermo García Cruz, Zielinsky

Soriguevangar

Sorigué Foundation Collection

La Fundació Sorigué està fermament compromesa amb la cultura, creant el 2000 una col·lecció d’art contemporani, considerada avui una de les més importants d’Espanya. El 2015, la col·lecció va rebre el premi Art i Patrocini, promogut per la fundació “La Caixa”; i el premi GAC per a la col·lecció el 2017.

Adquisició: Lluc Margrau, Vangar

Committesissi

Swab Committee Members 
Millor proposta d’estand

Atorgat pel comitè de selecció de Swab Barcelona, format per Omar López-Chahoud, Jérôme Pantalacci, Isa Natalia Castilla, Domenico de Chirico, Pedro Jaile, Jose Luis Lorenzo, Marie Helena Angulo i Jesper Stieler, a la millor proposta d’estand per a Swab 2023.

Premi: Léna Gayaud, Sissi Club