On paper

 

Aquest programa comissariat per Carolina Diez-Cascón presenta diferents obres amb un denominador comú: “El paper és un material constituït per una prima làmina elaborada a partir de polpa de cel·lulosa, una pasta de fibres vegetals mòltes suspeses en aigua, generalment blanquejada, i posteriorment assecada i endurida, a la qual normalment se li afegeixen substàncies com a polipropilè o polietilè amb la finalitat de proporcionar-li característiques especials.”

 

Set Espai d´Art. Chingsum Jessye Luk

 

Galería Angeles Baños. Juan Carlos Bracho

 

En aquesta nova edició presentem 7 projectes que reflecteixen el passat, el present i el futur.

L'essència més pura de lo simple, la geometria, que es converteix en punt de partida generant un xoc on el quotidià i l'ordinari s'ajunta amb el nou horitzó del present, generant espais conceptuals on s'emmagatzemen records i es contempla el deteriori del pas del temps.

El paper és el testimoniatge, una generació que reivindica l'analògic enfront de l'impacte del digital. Com fem del quotidià aplicacions de meteorologia, d'explicar els nostres passos que el paper plasma desxifrant aquests registres digitals.

Paisatges que es deterioren sent plasmats i conceptualitzats mitjançant la deterioració del paper com el reflex d'aquest.

Un gir de plasmar el digital a través del context del paper, un món gairebé meditativo que reflexiona entre els límits geomètrics i espacials habidos.

 

Galeria Nordés. Miguel Marina

 

 

Galerías participantes:

ALG. contemporary art. Aix-en-Provence

Artistas: Julien Meilland / Flavia Mielnik 

 

Galeria Nordés. Santiago de Compostela

Artistas: Miguel Marina

 

Galería Angeles Baños. Badajoz

Artistas: Ruth Morán / Juan Carlos Bracho

 

Ibirapi Contemporânea. Lisboa

Artistas:  Carlos Alexandre Rodrigues / Antonia Faria 

 

La Carboneria. Huesca

Artistas: Altea Grau Vidal

 

55 SP. San Paolo

Artistas: Fabia Schnoor  / Hugo Frasa / Marlene Stamm

 

Set Espai d´art. Valencia

Artistas: Chingsum Jessye Luk / Alberto Gil Cásedas / El Tono