Membres Comitè 2023

Omar López-Chahoud

5

Director artístic de UNTITLED. La seva trajectòria com a comissari abasta nombroses exposicions en el context global, com la Biennal de Nicaragua (2014), i panells curatorials en institucions com el MoMA PS1 i el Whitney Museum of AmericanArt, entre altres.

.

Jérôme Pantalacci

3

Fundador i director de ART-O-RAMA, fira d’art contemporani de Marsella. La seva trajectòria prèvia inclou la gestió de la galeria Roger Pailhas i l’organització de “Art Dealers”, la fira d’art creada per Roger Pailhas.

.

ISA NATALIA CASTILLA

Cofundadora i sòcia de Feria Material a la Ciutat de Mèxic des de 2014. La seva trajectòria inclou l’obertura de la seva galeria d’art en 2021, Castilla / Klyuyeva, en Monterrey, i el llançament de Cuadrante, un festival cultural per a promoure l’art, el disseny i l’arquitectura en Monterrey.

.

Domenico de Chirico

2

Comissari independent. La seva trajectòria inclou la direcció artística de la Fira DAMA, Torí (2016-2019), el comissariat a MIA Art Fair, Milà, i moltes altres exposicions en el context global. Actualment és assessor curatorial de Roma Art en Nuvola: Fera internazionale d’art contemporanea, Roma.

Jose Luís Lorenzo

4

Col·leccionista d’art i membre del Comitè d’Adquisicions d’Art Llatinoamericà de la Tate Modern de Londres. Lorenzo és també un celebrat arquitecte, propietari de la firma Lorenzo i Associats Arquitectes i president de DINA (Dissenyadors Nacionals Associats).

.

Marie Elena Angulo

6 1

Col·leccionista d’art, mecenes de la Contemporary Art Society de Londres i membre del Consell de Oolite Arts, una organització de suport a artistes visuals de Miami. Angulo és també advocada especialitzada en assumptes financers.

.

JESPER STIELER

7

Jesper Stieler porta 35 anys col·leccionant art i és membre de la Societat Danesa de Col·leccionisme. Com a fundador de Stieler & Company, ha viatjat per tot el món per motius de negocis, una experiència que li ha permès descobrir el panorama internacional de l’art contemporani i detectar nous artistes emergents.


Peer advisors i comissaris

.

Myriam Amroun

Myriam Amroun és comissària independent i professional de la cultura. És cofundadora i antiga directora artística de rhizome. 

Aprofitant els seus més de deu anys d’experiència, va treballar durant diversos anys en qüestions relacionades amb les arts com a vector per a reactivar i reclamar espais públics a Alger, i crear espais intersticials per a trobades socials i culturals de comunitats, per la qual cosa va rebre el Prince Claus Seed Award en 2021. 

Combinant el seu treball institucional i independent, la pràctica de Amroun se situa en la intersecció de les arts, la cultura, les humanitats i la política.

SANTIAGO GASQUET

Santiago Gasquet és un comissari i galerista argentí amb una llarga trajectòria en el camp de la gestió i la cura artística. 

Actualment co-dirigeix la galeria PIEDRAS, un espai independent d’exhibició, producció, recerca i comercialització d’art contemporani a la ciutat de Buenos Aires. També porta endavant diferents projectes de comissariat que fomenten l’encreuament d’experiències vinculades a l’art contemporani entre l’Argentina, Espanya, el Perú, Mèxic i Xile entre altres llocs.

GIUseppe Casarotto

1

Col·leccionista d’art i president del ClubGAMEC, associació cultural que promou i dona suport a la Galeria d’Art Modern i Contemporani de Bèrgam. Casarotto és també cofundador de Seven Gravity Collection, un col·lectiu privat centrat en l’adquisició de videoart i la promoció de joves videoartistes.

NATASHA MARIE LLORENS

Natasha Marie Llorens (doctora per la Universitat de Columbia) és escriptora, comissària independent i professora de Teoria de l’Art en el Real Institut d’Art d’Estocolm. Escriu sobre art contemporani i cinema, amb especial atenció a la representació de la violència i la decolonialitat en les arts i les institucions. Ha publicat articles en Arab Studies Journal, Artforum, e-flux Criticism, Frieze i Journal of North African Studies, entre altres. Llorens treballa actualment en col·laboració amb l’artista resident en Tours MassinissaSelmani en un projecte de recerca artística de dos anys de durada sobre “1.000 llogarets socialistes”, centrat en una iniciativa de planificació urbana llançada a Algèria a mitjans dècada de 1970.