Meet the locals

MEET THE LOCALS:

80 galeries internacionals es donaran cita del 7 al 10 d’octubre en una nova edició de Swab Barcelona que continua amb la cerca de nous talents entre l’art emergent.

Les galeries han estat seleccionades pel comitè de comissaris Omar Lopez Chahoud, Jerôme Pantalacci, Domenico de Chirico i els col·leccionistes Giuseppe Casarotto, Marie Elena Angulo i Jose Luís Lorenzo, els qui portaran al Pavelló Italià les últimes tendències de l’art contemporani. 

Per a aquesta edició, i després d’un any complicat de pandèmia, Swab amplia el seu espai a galeries locals per a donar suport al teixit cultural tant de la ciutat del territori Espanyol. Per a això, aferma la col·laboració amb Art Barcelona, acollint a 9 galeries del gremi: ADN GaleriaAna Mas ProjectsetHALLGalería AlegriaGalería SendaGalería Zielinsky,  House of Chappaz,    Palmadotze i  3Punts Galeria.

A més, es trasllada el programa de Performance a aquestes galeries participants, traspassant els murs de la fira per a generar un flux de públic en aquestes galeries, i d’aquesta manera incentivar un circuit galerístic en la pròpia ciutat de Barcelona. Aquest programa ha estat comissariat per Gisela Chillida, el que ja ha presentat 3 de les 4 performance en les galeries ADN, etHALL i Senda.

D’un altre costat, la Fundació Vila Casas dóna acollida als programes de la casa més independents dins del programa de Swab Seed per a donar-los suport en la inserció en fires internacionals i oferir-los una plataforma internacional. Aquests són: Chiquita RoomEspai Colona, ​​FASETangent Projects i The Green Parrot.

Seed

Destaquem també les galeries nacionals, incorporant-se al Programa General d’aquesta edició ARTNUEVEATM GaleríaBadr El JundiDilalicaEspacio MínimoGalería Fran ReusGalería PuntoLA BIBIMax EstrellaSet Espai d’ArtSuburbia Contemporary i Vangar.