Descarrega Aplicació / Plànol

VIRTUAL SWAB 2020 APP*

*Si al teu país no pots descarregar a través de l’enllaç de descàrrega o tens algun problema tècnic envia un mail a veronica@swab.es

MANUAL D´US

Descarrega manual d´us per sapiguer navegar per l´aplicació.

Tutorials d´ajuda:

Com moure’s per l’App
Com explorar la caixa d’informació d’una obra d’art
Com explorar un llibre

Preguntes freqüents

I si una finestra emergent diu que la meva MacOS no és compatible amb l’aplicació?

Això significa que el teu ordinador està funcionant amb una versió antiquada del sistema, i necessita passar per una Actualització del Programari per a obrir l’aplicació. Per a això, has de fer clic en la icona de la poma a la cantonada superior esquerra de la pantalla -> “Sobre aquest Mac” -> “Actualització de programari” i comprovar les actualitzacions disponibles. Si no apareix allà, sempre pots buscar “MacOS Catalina” en l’App Store i descarregar l’actualització des d’allà.

Tingues en compte que si estàs treballant amb una versió de MacOS anterior a MacOS Mojave, pot ser que hagis d’actualitzar-la primer a Mojave i després a MacOS Catalina. Aquest és un procés completament gratuït que millora el rendiment i la seguretat del teu ordinador. 

Què passa si el meu Mac no em deixa accedir a l’aplicació?

1) Feix clic amb el botó dret del ratolí en l’aplicació (o ctrl + clic, si estàs treballant amb un trackpad) i selecciona “Obrir”.
2) En la finestra emergent que apareix selecciona de nou “Obrir”.

Si l’anterior no funciona, és possible que les preferències del teu sistema estiguin bloquejant l’execució de l’aplicació.
Per a resoldre això, necessitaries fer el següent:

1) Fes clic en la icona de la poma a la cantonada superior esquerra de la teva pantalla
2) Fes clic en “Preferències del sistema”
3) Fes clic en “Seguretat”

Captura De Pantalla 2020 10 01 A Les 122153 2

4) Apareixerà una finestra com la següent:

Captura De Pantalla 2020 10 01 A Les 110015 2

5) Has de fer clic en la icona del cadenat per a desbloquejar-lo. Després, seleccionar Permetre aplicacions descarregades de “App Store i desenvolupadors identificats”. Finalment, fer clic a “Obrir de totes maneres”

PLÀNOL SWAB 2020