COMITÈ

Committee Omar

Director artístic de UNTITLED, conegut per comissariar exposicions a nivell mundial, incloent la Biennal de Nicaragua al març de 2014. Ha comissariat taules rodones en institucions com el MoMA PS1 i el Museu Whitney d'Art Americà, entre altres.

Committee Joseluis

Un col·leccionista d'art i membre del Comitè d'Adquisicions d'Art Llatinoamericà de Tate Modern a Londres, també és un reconegut arquitecte i president de DINA (Dissenyadors Nacionals Associats) a Lorenzo y Associats Arquitectes.

Fundador i director d'ART-O-RAMA, una fira d'art contemporani a Marsella. La seva trajectòria anterior inclou treballar a la galeria Roger Pailhas i a l'organització "Art Dealers", la fira d'art creada per ell mateix.

Committee Marieelena

Col·leccionista d'art, mecenes de la Contemporary Art Society a Londres i membre del Consell de Oolite Arts, una de les organitzacions més grans de suport als artistes visuals de Miami. També és advocada especialitzada en qüestions financeres.

Committee Isa

Cofundadora y socia de la Feria Material en la Ciudad de México desde 2014. En 2021, inauguró la galería Castilla / Klyuyeva en Monterrey e inició Cuadrante, un festival cultural que promueve el arte, el diseño y la arquitectura en la misma ciudad.

Jesper

Com a fundador de Stieler & Company, un col·leccionista d'art amb 35 anys d'experiència i membre de la Societat Danesa de Col·leccionistes, els seus viatges de negocis l'han submergit en l'escena artística contemporània global, afilant el seu ull per als artistes emergents.

Committee Domenico

Comissari independent. La seva trajectòria inclou la direcció artística de DAMA Fair, a Turín (2016-2019), comissariat a la MIA Art Fair, a Milà, i moltes altres exposicions en el context global.

Committee Pedro

Un col·leccionista d'art i viatger apassionat, està interessat en com l'art contemporani és influït per diferents cultures. En la seva carrera professional, Pedro és un advocat especialitzat en assumptes immobiliaris i reguladors.

Committee Laura

Laura Peh és una novel·lista, fundadora de Cinnamon Art Publishing, i viu entre Singapur i Londres. Col·lecciona art contemporani des de 2019 amb un enfocament en pràctiques socialment compromeses del Sud-est Asiàtic, Amèrica Llatina i el Pròxim Orient.

COMISSARIS

Curators Yipei

Yipei Lee, nascuda a Taipei el 1985, va fundar SUAVEART. Amb una formació en Economia i Disseny de Moda, posteriorment va obtenir un MBA en Gestió del Mercat de l'Art el 2019 de l'École d'Arts et de Culture France. Des del 2008, s'ha centrat en l'escena artística contemporània del sud-est asiàtic, comissariant exposicions i promocionant intercanvis culturals. SUAVEART es va fundar el 2015. SUAVEART, una institució curatorial impulsada per la recerca fundada a Taiwan el 2015, explora l'entorn, les perspectives no humanes i els no llocs en l'art contemporani del sud-est asiàtic des del 2008. Fomenta iniciatives culturals experimentals i col·laboracions interdisciplinàries a través de la recerca artística, residències, comissariats i intercanvis internacionals amb socis industrials i comunitats.

Curators Kelvin

Kelvin Kyung Kun Park és un artista amb seu a Seül, nascut el 1978. Treballa principalment en mitjans com el cinema i el vídeo, la fotografia i la instal·lació, amb un enfocament en explorar l'inconscient i la seva relació amb la tecnologia i la subjectivitat. Les seves obres aclamades s'han exposat arreu del món en llocs com el Festival Internacional de Cinema de Busan, la Berlinale, el MoMA, la Biennal de Taipei i la Biennal de Sharjah. Park ha rebut nombrosos premis, incloent-hi el Premi Art Spectrum del Museu d'Art Leeum Samsung i el Millor Documental al Festival de Cinema de Busan. Les exposicions individuals destacades inclouen "Quan els tigres fumaven" (2022) al Museu OCAT de Shanghai i "Doble Mirall" (2020) al Museu del Vidre de Shanghai.

Curators Santiago

Santiago Gasquet és un comissari i propietari de galeria argentí amb una llarga carrera en el camp de la gestió artística i la curadoria. Actualment co-dirigeix la galeria PIEDRAS, un espai independent per a l'exhibició, producció, recerca i comercialització d'art contemporani a la ciutat de Buenos Aires. També porta a terme diferents projectes curatorials que promouen el creuament d'experiències relacionades amb l'art contemporani entre Argentina, Espanya, Perú, Mèxic i Xile, entre d'altres llocs.

Carla Gimeno Jaria és una comissària, gestora cultural i investigadora amb seu a Barcelona, centrada en l'impacte del semiocapitalisme en els cossos i les pràctiques artístiques. Amb una formació en Comunicació i Indústries Culturals de la Universitat de Barcelona i estudis avançats en comissariat d'art contemporani a Londres, és cofundadora del trans-col·lectiu, que promou la reflexió crítica i la recerca en el camp de l'art contemporani, organitzant exposicions en diversos espais internacionals com ara la Flat Time House a Londres i la Less than Container Load a la Galeria Nogueras Blanchard. Entre els seus projectes més recents es troben "Meatspace" al The Koppel Project Hive i "quality time | GRWM" per a Loop Barcelona.

DIRECTORS

Joaquin 1.png

Joaquim Diez-Cascón es va graduar com a Arquitecte Superior a la Universitat Politècnica de Barcelona (ETSAB) en 1976, on també va ser part de la càtedra Gaudí. En finalitzar els seus estudis, es va unir al projecte Nave Luminosa de l'enginyer Carles Buigas. Poc després, va fundar el seu propi estudi d'arquitectura, el qual continua dirigint i on ha desenvolupat nombrosos projectes al llarg de la seva carrera. Paral·lelament a la seva carrera en arquitectura, Díez-Cascón ha conreat una profunda passió per l'art, especialment la pintura i el dibuix, disciplines en les quals també es va formar mentre estudiava arquitectura. Aquesta passió el va portar a crear la seva pròpia col·lecció d'art, la Col·lecció Diezy7, centrada en el suport a l'art emergent. Motivat pel seu interès a promoure l'art contemporani, Díez-Cascón va desenvolupar Swab Barcelona, la primera fira d'art creada per un col·leccionista privat a la ciutat. Swab Barcelona s'ha convertit en una plataforma i comunitat internacional per a l'art emergent, destacant-se pel seu compromís amb el talent creatiu local. El 2014, artnet el va reconèixer com un dels 20 col·leccionistes més innovadors del món, subratllant el seu impacte i contribució al món de l'art contemporani.

Carol.png

Carolina Diez-Cascón (Barcelona, 1985) es va incorporar l'any 2015 a l'equip de Swab Barcelona i actualment és la directora artística del projecte. Formada en disseny, té una extensa trajectòria en els camps de l'art contemporani, la moda i el cinema. En la seva primera etapa professional va formar part dels equips de disseny de Jean Paul Gaultier a París i Jeremy Scott a Los Angeles, entre altres, a més de dirigir les seves pròpies marques: Factoria Rent Me i Echo 77. Ha treballat en cinema com a directora d'art del llargmetratge "Mbah Jiwo", estrenat a Berlinale Forum el 2021, i ha fundat i codirigeix la productora Cantic Films, centrada en fer projectes de cinema col·lectiu amb diferents comunitats. Formada en mercat de l'art i comissariat en institucions com Sotheby's i Royal College of Art, Carolina imparteix cursos d'aquests camps en diferents universitats catalanes. També ha produït instal·lacions i obres de vídeo presentats en espais com Arts Santa Monica i CCCB.