Programa d´adquisicions 2022

Img 20221011 Wa0024
Equip de la galeria Dilalica amb el director de Swab

Col·lecció Fundació Sorigué

La Fundació Sorigué aposta decididament per la cultura, creant l’any 2000 una col·lecció d’art contemporani, considerada avui una de les més importants d’Espanya. En el 2015 la col·lecció va ser guardonada amb el premi Art i Mecenatge, impulsat per la fundació “La Caixa”; i el premi GAC al Col·leccionisme en 2017.

Adquisició: Rocío Olivares. Dilalica

Img 20221010 Wa0033
Massimiliano Lorenzelli director de L.U.P.O Lorenzelli Projects amb Annalisa Scandroglio de ArtSuper Collection

Col·lecció ArtSuper

Les adquisicions de ArtSuper opten per destacar la diversitat i el possible diàleg de la pràctica contemporània entre diferents cultures.
La seva col·lecció vol revelar com alguns artistes tracten amb enginy la narrativa dels aspectes majors i menors de la vida quotidiana, guiant-nos amb la seva experimentació.

Adquisició: Giuditta Branconi. L.U.P.O Lorenzelli Projects

Img 20221010 Wa0032
Diana Llamazares directora de Llamazares amb Manuel Exposito de col.leció VisualSign amb el director de Swab

Col·lecció Manuel Exposito – Visualsign

Col·lecció VisualSign és una gira eclèctica d’artistes de la dècada de 1950 fins a l’actualitat. L’evolució de la col·lecció va començar el 1995 amb la compra d’una primera peça múltiple, des de llavors s’ha completat amb els corrents artístics d’aquells anys a l’art contemporani actual, a través d’obres d’art pop, art de carrer, hiperrealisme i conceptual amb caràcter crític. Actualment estan apostant per joves artistes nacionals, el treball dels quals ens mou i ens transmet sensibilitats; amb això estan tractant de secundar, en la mesura que sigui possible, l’actual panorama artístic.

Adquisició: Alejandro Botubol Bolaños. Galeria Llamazares

El Director de Swab Barcelona, la Directora de la galeria Palmadotze, la Directora de la Fundació, l’artista Eva Miquel i els Srs. Carmen i Luís Bassat

Col·lecció Carmen & Lluís Bassat

La Col·lecció Bassat és una de les col·leccions més representatives del que ha estat l’art català de la segona meitat del segle XX. La intenció de la col·lecció és contribuir, mitjançant l’exposició dels seus fons, a l’explicació dels esdeveniments i moviments que han conduït a l’art de la nostra estafi. Té habiti de 3.000 obres originals, de les quals unes 2.500 pintures i dibuixos de llauri i 500 escultures de llauri, i es complementa amb una gran col·lecció d’obres gràfiques.
En aquesta edició de Swab Barcelona La Fundació Carmen i Luis Bassat va adquirir un total 6 obres de 3 galeries: tres dibuixos de l’artista Victoria Liguori de la Galeria ESAA Unquillo, dos dibuix Eva Miquel de la Galeria Palmadotze i una fotografia Xavi Bou de Lab 36.

Adquisicións:
Eva Miquel. Palmadotze
Victoria Liguori, Galería ESAA Unquillo
Xavi Bou, Lab 36

Img 20221010 Wa0036
Daniel Pagano amb Romina Casile i Joaquin Diez-Cascón

Col·lecció José Luis Lorenzo

Col·lecció José Luis Lorenzo és una de les més completes col·leccions d’art contemporani de l’Argentina, amb la singularitat de trobar-se en permanent diàleg amb antiguedades, objectes de disseny, i produccions artesanals que també formen part de la col·lecció. Amb la intenció de promoure les produccions artístiques locals i del pais, la col·lecció va disparar el seu creixement en la dècada del ´90. Totes les tècniques i disciplines es troben representades, encara que es pot reconèixer una certa predilecció per les produccions fotogràfiques.

Adquisició: Romina Casile. Subsuelo

Img 20221007 Wa0030 1
Francisco Sánchez Rivas, Steffie Phippen, Joaquin Diez-Cascón (Director de Swab Barcelona), Guillermo Garcia Cruz amb Carla Zerbes Zielinsky (socia-directora de Zielinsky) i membre de la galeria Zielinsky

La Escalera

El projecte L’Escala que dirigeixen Steffie Phippen i Francisco Sánchez-Rivas en una finca de la Vall d’Albaida (València) integra les seves dues grans passions: l’art contemporani, l’agricultura i l’intercanvi d’idees.

Adquisició: Guillermo Garcia Cruz. Zielinsky

Elisa Montesinos y Amalio Vanaclocha, Directors de VANGAR amb Manuel Elizalde i Choli Fuentes Laura González directora de Chiquita Room amb el director de Swab i els membres de Kells Art Collection

Kells Art Collection

La col·lecció d’art Kells es va crear en 1996, fruit de l’acostament de Juan Manuel Elizalde i Choli Fuentes al món de l’Art.
En l’actualitat, la Col·lecció està formada per diversos centenars d’obres, de caràcter eclèctic, que reflecteixen els seus interessos i els temes pels quals senten un especial afecte i sensibilitat: el llenguatge i la comunicació en els seus diferents àmbits ocupen una part important de la Col·lecció.

Adquisicions:
Vicent Machí. VANGAR
Alba Yruela. Chiquita Room

Joaquin Diez-Cascón amb els galeristes C+N, Marco Curina i MJ Torrecampo

Marval Collection

Marval Collection no és una marca de superherois disfressada, sinó una col·lecció privada d’art contemporani amb seu entre Berlín i Milà. Comprèn obres d’artistes internacionals que daten principalment de 1970 fins a l’actualitat, amb algunes excepciones històriques. El nostre objectiu es difondre el nostre amor por l’art fent costat als artistes contemporanis i creant un diàleg més estret amb un públic més ampli per a crear i compartir coneixements sobre l’art del nostre temps.

Adquisicions:
MJ Torrecampo. C+N Gallery