2013


.

Swab Barcelona es complau en presentar, de la mà de la Fundació Banc Sabadell, el premi a la Millor Galeria de Swab Barcelona 2013.

Aquest premi consistirà en l’elecció, per part d’un jurat, de la millor galeria de Swab Barcelona 2013, i la adquisició per part de la Fundació Banc Sabadell d’una de les obres de la galeria guanyadora per la seva col·lecció. La Col·lecció de la Fundació Banc Sabadell té més de 6.000 obres d’artistes nacionals i internacionals. Entre els primers destaquen José MariaSicilia, Joan Fontcuberta, Miquel Barceló, Juan Usle o Juan Muñoz. Entre els segons Anis Kapoor, Richard Serra o Dan Graham. El president de la Fundació Banc Sabadell, el senyor Miquel Molins Nubiola, Doctor en Història i Teoria de l'Art i Director del Macba de 1995 a 1998, presidirà el  jurat del premi.

La Fundació Banc Sabadell és, des de l´any 2010, un dels principals patrocinadors de Swab Barcelona. La missió de la Fundació Banc Sabadell és la promoció d´activitats de divulgació, formació i investigació en els àmbits social, educatiu, científic i cultural dirigides a tota la societat. En auqest àmbit, la Fundació Banc Sabadell patrocina programes o col·laboracions orientades a la promoció i el desenvolupament de les arts, la cultura i la conservació del patrimoni.

Imatges: Marc Medina

.

FINALISTES


Fred [London] Limited, ( London )

Pasto/Perfecta, ( Buenos Aires )

+R ( Barcelona )

Proyectos Ultravioleta ( Ciudad de Guatemala )

Galerie Samy Abraham, ( París )

.

GUANYADORS


El premi ha estat exequo a dues galeries guanyadores:

+R (obra que serà adquirida per la Fundació Banc Sabadell)

Proyectos Ultravioleta (obra que serà adquirida per la Col·lecció Civit)

.

.


 2012


.

JURAT


Miquel Molins  (President Fundació Banc Sabadell)

Alvaro de la Madrid (Col·leccionista)

Josep M Civit (Col·leccionista)

Lorena Martínez Corral (Curador)

Teresa Sésé (Critica d´art)

.

GUANYADOR


Galeria Jarmuschek & Partner 

.
.