Expositores

Programa general

Programa format per galeries d'art contemporani nacionals i internacionals, dividit en quatre tipus de stands de 25, 20, 15 i 10m2. 

 

 

 

 

 

 

ADDAYA. Palma de Mallorca

ADN. Barcelona

Ana Mas Projects. Barcelona

Ángels Barcelona. Barcelona

Double V. Marsella

Espacio Pla. Buenos Aires

Espacio Valverde. Madrid

Espai Tactel. Valencia

Espositivo. Madrid

Fuori Campo. Siena

Galerie Iragui. Moscú

Galerie Rolando Anselmi. Berlin

Galeria Alegría. Madrid

Galeria Breve. Ciudad de México

Galeria Rafael Ortiz. Sevilla

Galeria Tokio. Lima

Goldberg Galerie. Munich

Granada Gallery. Buenos Aires

Heinrich Ehrhardt. Madrid

Last Resort. Copenhague

MAAB Gallery.Milano

Pabellon 4. Buenos Aires

Pantocrator Gallery. Suzhou

Rafael Pérez Hernando. Madrid

Ribot Gallery. Milán

Rincon Projects. Bogota

Rocio Santa Cruz. Barcelona

SGR. Bogota

The Drawing Room. Filipines

The  Gallery Apart. Roma

Victor Lope. Barcelona

3 PuntsBarcelona

 

 

   

 

 

 

The Desert and the Cactus

 

Swab Barcelona presenta "El desert i el cactus", programa curat per Omar López-Chahoud, comissari independent amb residència a Nova York, que compta amb la participació de sis prestigioses galeries de la seva ciutat.

El programa presentarà treballs d'artistes americans que senten un creixent interès per preservar la naturalesa, i represen a la seva obra  un cerca ritualista de la volta a allò bàsic i al contacte amb la terra.

El cactus simbolitza l'adaptació a les condicions extremes que els humans haurem d'afrontar si no tenim cura del planeta.

 

 

 

 

 

Deli Gallery. New York

Dutton. New York

False Flag. New York

Rawson Projects. New York

321 Gallery. New York

American Medium. New York

 

 

 

     

 

Swab on paper

Aquest programa comissariat per Carolina Diez-Cascón presenta diferents obres amb un denominador comú: “El paper és un material constituït per una prima làmina elaborada a partir de polpa de cel·lulosa, una pasta de fibres vegetals mòltes suspeses en aigua, generalment blanquejada, i posteriorment assecada i endurida, a la qual normalment se li afegeixen substàncies com a polipropilè o polietilè amb la finalitat de proporcionar-li característiques especials.”

És la seva amplia capacitat comunicativa el que defineix aquest mitjà. El paper ha simplifact de manera significativa la comunicació, generant múltiples llenguatges sobre un únic suport. Depenent de la seva forma i color, pot esdevindre, fins i tot, un concepte de significat autònom. El que ens sembla més interessant del paper és la seva evolució de mer mitjà de comunicació a missatge en sí mateix. 

 

 

 

 

 

 

ALG. contemporary art. Aix-en-Provence​

Galeria Nordés. Santiago de Compostela

Galería Angeles Baños. Badajoz

Ibirapi Contemporânea. Lisboa

La Carboneria. Huesca

55 SP. San Paolo

Set Espai d´art. Valencia

 

 

 

 

     

 

Swab seed

Swab Barcelona presenta la 4º edició de Swab Seed, una mostra de vuit espais independents i autogestionats amb l’experimentació com a lloc comú. La nostra voluntat es donar visibilitat a noves plataformes i propostes que estant sacsejant l’escena actual contemporània.

 

 

 

 

 

 

Mutt Collective. New York

Satélite. Ciudad de Querétaro

Square Projects. London

Estudio 101. Bogotá

ArtArcade. Okinawa

The Switch. Lisbon

Campur Rasa. Bali

Nottwins. Barcerlona

 

 

 

 

 

     

 

MY FAF (My First Art Fair)

Selecció de tres galeries d'art contemporani amb menys de dos anys d'existència que no hagin participat en cap fira internacional i que presentin artistes nascuts a partir de 1975. Swab ofereix aquest espai gratuït com a ajuda a impulsar noves galeries joves.

 

 

 

 

High Gallery. Poznan

Storage Capacité. Berlin

Las PalmasLisboa

 

     

 

 

 

Swab performance

Swab Performance anuncia la seva quarta edició i reforça la seva missió d'aumentar la presència de formats nous i independents a la fira.


Set artistes discutiran sobre qüestions fonamentals de la cotidianeitat, com les conseqüències de la imposició de fronteres, el paper de l'art i la cultura al context actual, i la recuperació dels valors humans.

 

Jugant amb els recursos espacials i físics, faran ús de l'expressió artística per a atansar l'impacte més directe sobre el públic.

 

 

 

 

 

Ariadna Guiteras

Bartomeu Sastre

El Palomar

Julia Mariscal

Lolo&Sosaku

Victoria Macarte

 

     

 

 

Ephemeral

Ephemeral, programa comissariat per Caterina Almirall, presenta un conjunt d'obres basades en el mitjà de la instal·lació, en col·laboració amb les fàbriques de creació Hangar, Escocesa i Fabra i Coats, les quals podrem trobar tant dins com fora de la fira, potenciant l'interacció del públic amb les peces.


Ephemeral planteja la reflexió sobre la nostra situació en un sistema capitalista, globalitzat i accelerat que no sempre ens permet prendre distància per reflexionar sobre el nostre rol com a individus en la societat globalitzada. Es tracta d'una cerca de l'essència, la volta a la tradició o la permanent necessitat de l'espiritualitat i la relaxació com a salvació a aquesta nova situació.

 

 

 

 

DUAE COLLECTIVE

Irma Marco

Julia Calvo

Julia Gorostidi

Lara Fluxá

Marina Rubio

Michael Lawton

 

     

 

 

 

Swab Reading


Swab Barcelona presenta Swab Reading, un programa que aspira a fusionar disseny i lectura, art i literatura. La onzena edició de Swab fa lloc a les disciplines editorials, i convida dos projectes europeus que exposaran i vendran les seves publicacions.​

 

 

 a/b Books.Suïssa

Paranoia Publishing. Estonia

 

Altres edicions

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info