Expositores

 


Programa general

Programa format per galeries d'art contemporani nacionals i internacionals, dividit en quatre tipus de stands de 25, 20, 15 i 10m2. 

 

 

 

 

 

 

Pròximament galeries

     

 

 

The Desert and the Cactus

 

Swab Barcelona presenta "El desert i el cactus", programa curat per Omar López-Chahoud, comissari independent amb residència a Nova York, que compta amb la participació de sis prestigioses galeries de la seva ciutat.

El programa presentarà treballs d'artistes americans que senten un creixent interès per preservar la naturalesa, i represen a la seva obra  un cerca ritualista de la volta a allò bàsic i al contacte amb la terra.

El cactus simbolitza l'adaptació a les condicions extremes que els humans haurem d'afrontar si no tenim cura del planeta.

 

 

 

 


 

 

Deli Gallery. New York

Dutton. New York

False Flag. New York

Rawson Projects. New York

321 Gallery. New York

American Medium. New York

 

 

 

     

 

Swab on paper

Aquest programa comissariat per Carolina Diez-Cascón presenta diferents obres amb un denominador comú: “El paper és un material constituït per una prima làmina elaborada a partir de polpa de cel·lulosa, una pasta de fibres vegetals mòltes suspeses en aigua, generalment blanquejada, i posteriorment assecada i endurida, a la qual normalment se li afegeixen substàncies com a polipropilè o polietilè amb la finalitat de proporcionar-li característiques especials.”

És la seva amplia capacitat comunicativa el que defineix aquest mitjà. El paper ha simplifact de manera significativa la comunicació, generant múltiples llenguatges sobre un únic suport. Depenent de la seva forma i color, pot esdevindre, fins i tot, un concepte de significat autònom. El que ens sembla més interessant del paper és la seva evolució de mer mitjà de comunicació a missatge en sí mateix. 

 

 

 

 

 

Pròximament galeries

 

 

 

     

 

Swab seed

Swab Barcelona presenta la 4º edició de Swab Seed, una mostra de set espais independents i autogestionats amb l’experimentació com a lloc comú. La nostra voluntat es donar visibilitat a noves plataformes i propostes que estant sacsejant l’escena actual contemporània.

 

 

 

 

 

 

 

Mutt Collective. New York

Satélite. Ciudad de Querétaro

Square Projects. London

Estudio 101. Bogotá

ArtArcade. Okinawa

The Switch. Lisbon

Campur Rasa. Bali

 

 

 

 

 

     

 

MY FAF (My First Art Fair)

Selecció de tres galeries d'art contemporani amb menys de dos anys d'existència que no hagin participat en cap fira internacional i que presentin artistes nascuts a partir de 1975. Swab ofereix aquest espai gratuït com a ajuda a impulsar noves galeries joves.

 

 

 

 

 

High Gallery. Poznan

Storage Capacité. Berlin

Dasthe. Casablanca

 

     

 

 

 

Swab performance

Swab Performance anuncia la seva quarta edició i reforça la seva missió d'aumentar la presència de formats nous i independents a la fira.


Set artistes discutiran sobre qüestions fonamentals de la cotidianeitat, com les conseqüències de la imposició de fronteres, el paper de l'art i la cultura al context actual, i la recuperació dels valors humans.

 

Jugant amb els recursos espacials i físics, faran ús de l'expressió artística per a atansar l'impacte més directe sobre el públic.

 

 

 

 

Artistes pròximament

 

     

 

 

Ephemeral

Ephemeral, programa comissariat per Caterina Almirall, presenta un conjunt d'obres basades en el mitjà de la instal·lació, en col·laboració amb les fàbriques de creació Hangar, Escocesa i Fabra i Coats, les quals podrem trobar tant dins com fora de la fira, potenciant l'interacció del públic amb les peces.


Ephemeral planteja la reflexió sobre la nostra situació en un sistema capitalista, globalitzat i accelerat que no sempre ens permet prendre distància per reflexionar sobre el nostre rol com a individus en la societat globalitzada. Es tracta d'una cerca de l'essència, la volta a la tradició o la permanent necessitat de l'espiritualitat i la relaxació com a salvació a aquesta nova situació.

 

 

 

Artistes pròximament

 

     

 

Altres edicions

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info