Swab Thinks 2017

Swab Thinks és un espai de diàleg obert entre artistes, comissaris, col·leccionistes i gestors culturals per a pensar junts en torn a les transformacions del món contemporani i el lloc que ocupa en ell la pràctica artística. Es porta a cap del 29 de setembre a l’1 d’octubre.

 

Swab Thinks 2017

 


FOCUS MEDITERRANI


FOCUS MEDITERRANI organitza xerrades en les que participaran els responsables de cada un dels col·lectius convidats; creant així un espai on no solament es pretén donar visibilietat als contexts creatius de la regió, si no també generar un debat conjunt sobre les formes d’organització i institucionalització i les iniciatives artístiques del sud de la Mediterrània.

 

Panorama dels espais artístic del sud de la Mediterrània.

Aquesta sessió servirà per a presentar els espais convidats, que ens aportaran la seva visió sobre la situació artística i cultural de la regió.

Participants: Collective 220, Argelia; Centre des Arts Vivants de Radès, Radès,Tunís; WaraQ Art Foundation, Trípoli, Líbia; Artellewa, Cairo, Egipte; AllArtNow, Damasc, Síria; Mansion, Beirut, Líban; KIBRIT, Marroc, Argèlia, Tunísia, Palestina / Platform Harakat, Barcelona; JISER Reflexions Mediterrànies, Barcelona/Tunísia

Moderador: Xavier de Luca, comissari de FOCUS MEDITERRÁNEO

Duració: 1h30

Horari: Dissabte 30 de setembre, 18.h

 


SWAB SEED


Swab Seed 2017 organitza una xerrada en la que participen els responsables de cada un dels projectes i espais convidats; un espai de debat on compartir les afinitats, els objectius i les problemàtiques que defineixen la practica artística de de la iniciativa independent.

 

Noves formes de fer

La xerrada serà una oportunitat per a conversar sobre nous models de gestió, les limitacions i possibilitats dels models no tradicionals i de com les noves iniciatives poden obrir-se pas en el mercat de l’art tot des de les experiències particulars dels projectes i espais que participen en el programa Swab Seed 2017.

Participen: Isabelle Zürcher (DIENSTGEBÄUDE - Zurich), Andrés Hoffmann (Casa Hoffmann - Bogotà), Alexandra García (La Trastera - Tarragona), Katie Levinson (Mutt Collective - NYC), Irene Pascual (SCOTTY, Berlín),  Katherine Di Turi (Square Art Projects - Londres).

Modera: Francesca Tur, directora creativa de Tendencias TV

Horari: Divendres 29 de setembre, 17hrs

*Xerrada en anglès


SWAB COLLECTING


Swab Barcelona obre un espai dedicat a professionals de l’art i el públic en general interessat en el col·leccionisme, en el que es tracten temes relacionats amb aspectes jurídics i tributaris del negoci de l’art. Presentat per la firma d’advocats Cuatrecasas.


Aspectes tributaris que tot col·leccionista, artista i galerista hauria de tenir en compte 

Una xerrada informativa sobre els aspectes claus a tenir en compte en l’adquisició, possessió, venta i exportació d’obres d’art, des d’un punt de vista jurídic-fiscal. La xerrada va enfocada a proporcionar els conceptes bàsics sobre els beneficis fiscals dels que podrien aprofitar-se els col·leccionistes, els aspectes a tenir en compte a l’hora de l’exportació d’obres i, en general el tractament fiscal de les operacions realitzades amb les mateixes.

Ponents: Álvaro Escuder Duft, soci del departament Financer i Tributari de Cuatrecasas i especialista en assessorament a artistes, col·leccionistes y hereus de patrimoni artístic o històric; Mónica García Perrote, associada del departament de Finances i Tributari Cuatrecasas.

Horari: Diumenge 01 d'octubre, 13h

 

 

 

 

 

Altres edicions

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info