Swab Reading

 

Wer-Haus Bookshop&Gallery és un nou espai dedicat a la fotografia contemporània a Barcelona. Amb l'objectiu de promoure els treballs de joves artistes nacionals i internacionals que utilitzen el mitjà fotogràfic, realitzem xerrades, presentacions de llibres i exposicions. La nostra llibreria ofereix una selecció tant de fotollibres com de revistes dedicades a la fotografia i a l'art contemporani.

La nostra selecció editorial, dins del nostre espai multidisciplinari, busca apropar la fotografia a un públic que no está familiaritzat amb aquest mitjà. El format llibre s'ha convertit en l'eina més eficaç durant l'última dècada per als joves artistes ja que a través d´aquest han pogut donar a conèixer els seus treballs. La nostra selecció editorial recull des de grans editorials internacionals referents al món del fotollibre com Mack Books a editorials locals com Terranova o Ca L'Isidret i sense oblidar un gran nombre d'autors que estan optant per autopublicar els seus projectes.

 

Swab reading oferirà les següents signatures d'autor:

 

Divendres 30 de setembre

ALEX LLOVET  17 a 18h 

MARTA BISBAL 18h a 19h

 

 

Foto1: Alex Llovet

Foto2: Marta Bisbal

 


Dissabte 1 d´octubre

YURIAN QUINTANAS16h a 18h

SALVI DANÉS16h a 18h

 

Foto 1: Salvi Danés

Foto 2: Yurian Quintanas

 


 

Diumenge 2 d´octubre

ARNAU BLANCH - 17h a 18h

JON URIARTE - 18 a 19h

 

Foto 1: Arnau Blanch

Foto 2: Jon Uriarte

 

 

 

Swab reading és un espai per:

 


 

 

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info