Swab Reading

Swab Reading 2018

Swab Barcelona presenta Swab Reading, un programa que aspira a fusionar disseny i lectura, art i literatura. La onzena edició de Swab fa lloc a les disciplines editorials, i convida dos projectes europeus que exposaran i vendran les seves publicacions.

 


 

PARANOIA PUBLISHING, Estonia

Paranoia Publishing va nèixer a Estonia, però te seus a diversos punts del globus. La casa aposta per crear al marge de les convencions, té com a meta “la destrucció de la realitat” i s’autonomena el producte més anormal del mercat de l’art contemporani. Així doncs, el grup editorial reformula el significat del llibre per a convertir-lo en concepte en sí mateix, en contingut, en idea.

 

Paranoia Publishing

 

A/B BOOKS, Suïssa

Aquesta edició també comptarà amb a/b Books una proposta editorial a càrreg de l’artista suís Alexander Bühler (1977, Suïssa). El treball de Bühler es caracteritza per no partir de la trobada inmediata amb el món, ans que sorgeix d’un profund procès cognitiu i reflexiu al voltant de la realitat. Les publicacions de a/b Books reflexen aquesta voluntat, tot combinant text, imatge i collage.

 

a/b Books / Frankfurt

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info