Swab Picnic

Swab segueix apostant pel producte artesanal que destaca per la seva qualitat i creativitat en totes les seves disciplines.
Com cada any, aquest també aposta per la zona gastronòmica, Swab Pícnic, on defensa la importància del producte cuidat, des de la innovació d'emprenedors joves com les cerveses Tibidabo Brewing i Agua enCaja Mejor, o la innovadora i creativa cocteleria de Dr. Stravinsky a emblemàtics de la història de la nostra ciutat com el restaurant Flash Flash.
La nostra gastronomia és sinònim d'innovació i d'art, i és per això que aquest any Swab també vol ser plataforma d'això i donar ressò a noves propostes. Per a això, aquesta edició la fira s'associa a elBullifoundation, una aliança amb la qual es busca anunciar nous projectes i potenciar l'art sense límits.
El públic podrà descobrir i experimentar l'art més creatiu de la gastronomia a la zona de Pícnic així com el programa de col·leccionistes de Swab podrà visitar per primera vegada les instal·lacions privades del Bulli Lab i sentir els no límits de l'art i l'experimentació.

 

 

Flash Flash

Restaurant referent de Barcelona,  ple d'història, disseny i modernitat, un culte al ben fer de les coses.

Avui anar al Flaix suposa gaudir d'un menjar complet, limitar-se a una hamburguesa,  només prendre un cafè o simplement quedar amb algú per a unes copes… tot això és possible i natural en el Flaix Flaix. Punt de trobada d'empresaris, escriptors, artistes  i periodistes, comensals solitaris que llegeixen el periòdic mentre mengen, personatges notables, gent jove i cool, senyores d'edat, arquitectes, artistes i músics que acudeixen després de la funció… o simplement pares amb nens… Tots estan còmodes en el Flaix Flaix.
La seva carta està composta principalment per una selecció de més de 50 truites, unes magnífiques hamburgueses molt diferents a les quals estem acostumats a veure al mercat, un gran bufet d'amanides i un apartat de verdures. Existeix el que es denomina “Plats del dia”, en els quals, podem trobar plats quotidians gairebé domèstics fins a preparacions de la cuina més actual però sempre amb la filosofia que es va adoptar des dels seus començaments fa més de 45 anys, verdures, amanides fresques i matèries primeres de primera qualitat. L'oferta és cada dia diferent, i sempre amb productes de temporada.

 

 

 

 

elBullifoundation

elBullifoundation és una fundació privada, d'estructura familiar, promoguda per Ferran Adrià i Juli Soler. Constituïda el 7 de febrer de 2013, neix de la necessitat de transformació de elBullirestaurante, amb una visió de futur que se sustenta en la voluntat de seguir promocionant la innovació i la creativitat, a través del llenguatge de la cuina i de mantenir i protegir el llegat i esperit de elBulli per a la societat.
Els objectius que s'ha marcat elBullifoundationresponen a la voluntat de liderar un projecte entorn del coneixement, l'educació, l'empresa i la innovació, centrat en el llenguatge de la gastronomia però amb vocació de transcendir a altres projectes, àmbits, disciplines, sectors.

 

 

 

 

CERVEZAS TIBIDABO

Igual que la muntanya màgica de Barcelona, Tibidabo ha arribat al món de la cervesa artesana d'una manera robusta i amb l'objectiu de satisfer a la gent de Barcelona; als quals vindran i els que ens van visitar; i aquells que estan entusiasmats amb els projectes i els productes que estan ben fets i fets amb passió.
Tibidabo Brewing va néixer en 2017, seva proposta va ser i segueix sent avui, elaborar una cervesa de qualitat, amb una gran varietat d'estils però amb una característica comuna: Estil Barcelona.
Premi a la millor nova cerveseria 2017 per RateBeer.

 

 

 

 

AGUA enCAJA MEJOR

Aigua encaixa Millor, una marca transgressora que busca canviar el paradigma de la manera de consumir aigua en pro al medi ambient, deixant de banda els envasos tradicionals com el plàstic o el vidre. El 75% de les seves caixes es componen de recursos renovables, tenint així l'empaquetatge més renovable del mercat. A més, compten amb un acurat procés de fabricació, on l'elaboració dels seus envasos té zero emissions de CO2 a l'atmosfera.

 

 

 

 

DR. STRAVINSKY

Dr. Stravinsky, de la mà d'Antonio Taronger, proposa un concepte totalment innovador a la ciutat. En el menú es poden trobar cocktailsd'autor amb ginebra d'elaboració pròpia, un whisky filtrat amb aigua de mar o set tipus de fermentats diferents en un local que ens recorda a un laboratori del s. XIX
És considerat el millor bar d'Espanya per Coaster Awards 2018 i millor bar nou d'Europa pels premis Bar Convent Berlin, proclamant-se la cocktelería amb el millor menú d'Espanya en us FIBAR 2017.

 

 

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info