Swab Kids

 

Swab Barcelona presenta el seu nou espai Swab Kids by Gymboree Play and Music, un espai destinat als més petits on podran tenir les seves primeres experiències al món de l'art..

 

 

Swab Kids quedarà obert a tots els nens i pares que busquin una experiència única i artística amb els seus petits, seguint la metodologia de les classes d'Art i Expressió Gymboree, les quals permeten deixar volar la imaginació i l'expressió dels petits a través d'un món d'activitats artístiques manuals de pintura, escultura, dibuix, collage, actuació dramàtica i més, amb la finalitat de fomentar la confiança i el potencial artístic dels nens.

Tots els nens assistents a Swab Kids podran gaudir dels tallers d'art que Gymboree ha preparat per a l'ocasió, els quals s'anunciaran pròximament i de la seva zona d'experimentació oberta durant tota la fira. La participació la podran realitzar sols o acompanyats dels seus pares de forma gratuïta

Esperem a tots els baby Swabbers en Swab Kids!

 

 

 

Swab Barcelona presenta Swab Kids by Gymboree Play and Music, un espai dedicat als més petits on podran iniciar-se al món de l'art submergint-se en diversos ambients d'experimentació i tallers especials.
Swab s'associa a Gymboree recolzant la seva filosofia i metodologia creient en la importància de la implantació de l'art a l'educació, és per això que ens sentim molt contents de poder presentar aquesta nova iniciativa Swab Kids. 

Gymboree és líder mundial en programes de desenvolupament infantil, comptant amb 40 anys d'experiència i disposa de 772 centres repartits per tot el món. Les classes Gymboree es recolzen en un sistema d'aprenentatge en 7 nivells dissenyats per ajustar-se a la maduresa de cada nen, sigui l´edat que sigui.

 

 

 DIJOUS 29 DE SETEMBRE


 

 

Workshop: Hand Animals


Pintar la silueta de la mà, per donar forma a l'animal que es vol representar, o mullar la mà amb les pintures i després amb colors donar-li la forma de l'animal.

 

Horari: de 18h a 20h

LLoc: Swab Kids stand

 

 

 


DIVENDRES 30 DE SETEMBRE


 

 

Workshop: Esgrafiat

 

En una fulla en blanc, pintem tota la fulla amb diferents colors. A continuació, damunt tornem a pintar amb cera negra o tempera negra (deixar assecar aquesta). Agafem un escuradents, i damunt fem el dibuix que vulguem, i així obtenim un dibuix amb colors de fons.

 

Horari: de 16.30h a 20h

LLoc: Swab Kids stand

 

 

 

 

DISSABTE 1 D´OCTUBRE


 

 

Workshop: Flors de Warhol

Col·locar el color desitjat en un plat, tallar els pebrots i enfonsar-los en la pintura i seguidament estampar-los i pressionar-los en les fulles de paper acolorit. Seguidament, pintar amb tempera l'interior de la figura.

 

Horari: de 12.30h a 14h

LLoc: Swab Kids stand

 

Workshop: Missatges secrets

Sobre un suport blanc, es fan dibuixos utilitzant les espelmes com creyones. Posteriorment es procedeix a cobrir la superfície d'aquarel·la perquè aquests surtin a la llum i puguin ser vists pel nen.

 

Horari: de 16.30h a 20h

LLoc: Swab Kids stand

 


DIUMENGE 2 D´OCTUBRE


 

 

 

 

 

 

Workshop: Presenta amb plats

Amb plats de paper, es pot acolorir amb pintures donant forma de cares de personatges (pirata, pallassos, etc), fer un sol, una lluna, o diferents fruites, animals, etc.

 

Horari: de 12.30h a 14h

LLoc: Swab Kids stand

 

 

Workshop: Crea el teu propi monograma

En un cartró o paper blanc, col·locar temporalment la lletra amb cinta adhesiva, dibuixar el contorn de la lletra o col·locar cola al voltant d'aquesta i una mica de purpurina. Esperar fins que la cola estigui seca i remoure la lletra que s'ha pegat al suport amb cinta adhesiva.

 

Horari: de 12.30h a 14h

LLoc: Swab Kids stand

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info