Swab Kids

Swab Barcelona 2018 comptarà, com cada any, amb un espai dedicat als amants de l’art més joves: Swab Kids. Es tracta d’un projecte especial realitzat en col·laboració amb Plom Gallery, la primera galeria d’art contemporani dirigida al públic infantil. Amb el fi d’estimular la creativitat i la imaginació dels petits, Plom Gallery organitza exposicions, activitats i tallers culturals des d’una òptica pedagògica. 

Del 27 al 30 de setembre, Plom Gallery abandonarà la seva direcció habitual, al carrer Sèneca de Barcelona, i es traslladarà al Pavelló Italià per a reservar una zona de la fira a l'expressió artística infantil, així com per a portar a terme un taller que aproparà la feina de l’artista als nens. El procés creatiu dels participants i els millors moments del workshop seran immortalitzats a les fotografíes de Instax Fujifilm, col·laborador convidat de Swab Kids.

 

Workshop

Horaris

Dissabte de 12.00h a 14.30h / 16.30h a 19.00h 

Diumenge de 12.00h a 15.00h / 17.00h a 19.00h

Participants: nens i nenes de 4 a 12 anys

Responsable: Vittoria Drago, artista.

 

Activitat: de la mà de l'artista italiana afincada a Barcelona, Vittoria Drago, pintarem un mural ocupant la totalitat de l'espai, utilitzant el color i la geometría que forma part de la seva col·lecció actual. L'artista haurà creat prèviament uns límits dels que els nens es faran conscients a mida que es desenvolupi l'activitat. A més, disposaran tambè d'elements mòbils per a crear prolongacions del propi mural. L'activitat està pensada per a que coneixin de prop com treballa una artista, i amb ella com a guia, aprenguin a fer ús del color en un ambient de joc i llibertat creativa.

 

Plom Gallery  InstaxFujifilm

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info