Amics de Swab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fes-te amic de Swab Barcelona!

 

Swab Barcelona inaugura el programa Amics de Swab, per a aquells que com nosaltres creuen en la importància de recolzar l'art contemporani i els seus nous exponents. Des dels seus inicis, la fira ha apostat pel talent emergent, creant oportunitats perquè galeries, artistes i comissaris joves puguin accedir i créixer dins del mercat de l'art. Ara tu també pots recolzar la nostra missió d'impulsar als nous talents i acostar el món de l'art contemporani al públic general. Uneix-te al programa i fes-te Amic de Swab!

 

 

 

 

AMICS DE SWAB


Els Amics de Swab podran viure intensament la fira i les seves exclusives activitats paral·leles, amb visites guiades pel director i els comissaris, accés a la festa d'inauguració i a més obtindran una reproducció del premi de dibuix de l'edició 2014.

 

 

El pack d'Amics de Swab inclueix:

 

- Reproducció de l'obra de l'artista Olimpia Velasco, Premi Swab de Dibuix 2014.

- Accés VIP per a dues persones a la fira durant els 4 dies incloent  la inauguració.

- Visita guiada prèvia a la inauguració

- Wellcome bag

 

  

Olimpia Velasco
En el deseo nº 15, 2011. 
Serigrafía, edició numerada de 300. 
35x25 cm.

 

 


 


Targeta Amic Swab Barcelona: 100 € *  

* Una vegada efectuat el pagament, la Fundació Swab Barcelona emetrà el corresponent certificat de donació, per poder gaudir dels beneficis fiscals aplicables.

 

 

     

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info