Behind the Artist

Behind the Artist

 

 

La fundació Swab Barcelona presenta Behind the artist, un projecte que neix dins el programa Swab City amb la finalitat d'unir l'activitat artística de la ciutat amb la de la fira, creant així circuits i intercanvis culturals entre les galeries, els artistes participants i els residents a la ciutat fora del circuit firal.

Per a aquesta activitat comptem amb sis tallers d'artistes amb base a Barcelona, que obriran per primera vegada les seves portes al programa de col·leccionistes de Swab Barcelona. Sis artistes seleccionats pel comissari Omar López-Chahoud, el qual plantejarà la visió de l'obra artística des del seu bressol o nucli de creació, posant-nos darrere de l'artista i coneixent la inspiració del seu reflex o ombra projectada.

 

Artistas participantes:

Pep Vidal, ADN Galería

Blanca Casa Brullet, Galería RocioSantaCruz

Mar Arza, Galería RocioSantaCruz

Mariona Moncunill, Palmadotze Galería 

Antonia del Río, Galería Sicart 

Bernat Davi, Bombon Projects

 

Omar López-Chahoud, ha participat com comisari independent en nombroses exposicions als Estats Units i arreu del món, entre elles la Biennal de Nicaragua de 2014. Ha format part de taules rodones al Artists 'Space, Art in General, MoMA PS1 i el Museu Whitney d'Art Americà a Nova York. López-Chahoud va obtindre èmfasi de l'Escola d'Art de la Universitat de Yale i la Royal Academy of Art de Londres.

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info