Sobre Swab

27 - 30  Setembre 2018

Swab Barcelona és una fira internacional d’art que reuneix galeries de diferents parts del món, projectes comissariats i programes de col·leccionistes per a mostrar el talent jove i emergent del panorama de l’art contemporani.

És un lloc per a descobrir les propostes artístiques més innovadores i conèixer als artistes locals i internacionals de totes les disciplines que estan ampliant els límits de l’expressió i traçant el curs de l’escena de l’art dels pròxims anys.

Al 2018 Swab Barcelona celebra la seva onzena edició, del 27 al 30 de setembre, donant la benvinguda a 60 galeries dels 5 continents, prop de 20.000 visitants i un gran número de programes comissariats, premis i activitats que traspassen els murs de la fira per a portar l’art als ciutadans de Barcelona.

 

La nostra trajectòria


Fundada el 2006 pel col·leccionista Joquín Díez-Cascón, la fira es manté fidel als seus objectius originals de trencar amb la imatge hermètica i elitista que sovint envolta el món de l’art contemporani, I fer-lo més accessible al públic general. Així mateix, busca crear oportunitats per a que artistes, galeries I curadors emergent puguin accedir al mercat de l´art.

“Swab Barcelona va nàixer a partir del desig de fer convergir les meves dues grans passions: la meva ciutat natal i l’art contemporani. Volia trobar un espai que em permetés compartir amb Barcelona I els seus habitants l’art que en aquells moments em fascinava” (Joaquín Díez-Cascón).

 


El nostre comitè de sel·lecció


Swab Barcelona compta amb un nou comitè de selecció, format per els col·leccionistes: Harold Berg, economista i membre del Photography Committee del Withney Museum of American Art; Giuseppe Casarotto, enginyer i president de ClubGAMeC de Bèrgam juntament amb: Domenico de Chirico, comissari independent; Irene Campolmi, comissaria independent i investigadora cultural i Danny Baéz, comissari independent, cofundador i director de la Fira Internacional d´Art  MECA de San Juan, Puerto Rico.

 

 

Localització


PAVELLÓ ITALIÀ (Z.6). FIRA DE BARCELONA (davant de la Font Màgica de Montjuïc)

 

Horaris


Dijous 27 setembre

16h. Visita Prèvia Col·leccionistes (únicament amb invitació)

18h. Inauguració Oficial Swab Barcelona 2018 (únicament amb invitació)

Divendres 28 setembre

16h a 21h. Obertura públic general

Dissabte 29 setembre

12h a 21h. Obertura públic general

Diumenge 30 setembre

12h a 20h. Obertura públic general

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info