Parlem amb Alfredo Hertzog

01/06/2017

Parlem amb Alfredo Hertzog
 

 

Alfredo Herzog, col·leccionista d'art i administrador d'empreses. És President en Hertzog Art Business, des d'octubre de 2013. Resideix entre Sao Paulo i Miami. Format per la Fundação Getúlio Vargas (GV), amb MBA per la Claremont University, i estudis en Art Business al Sotheby 's Institute of Art de Nova York. La seva col·lecció està especialitzada en videoart, i en l’any 2007, reunia un total de 700 obres.


 

Què és el que més t'interessa d'un artista nou?

Usualment els artistes nous porten sang fresca a l'escena de l'art. Les perspectives dels joves són diferents i això es reflecteix en la seva proposta artística. Existeix també una tendència a fer servir noves tecnologies o nous mitjans, la qual cosa enriqueix el món de l'art. Les tècniques del futur segurament seran digitals destinades per ús i guany personal.

 

Quin mitjà creus que prevaldrà en els propers anys ?, On són les noves tendències en relació amb això?

Crec que en els propers anys les tècniques tradicionals seguiran existint, com ha passat sempre. La pintura, per exemple, segueix existint igual que la fotografia i el vídeo. Les tècniques del futur segurament. Crec que la majoria de l'art que consumirem serà personal i únic. Serà en dues dimensions, mentre que l'experiència 3D de visitar galeries o museus podria canviar de manera dramàtica.

 

Com i on veus l'escena artística en el nostre món post-Brexit?

No crec que Brexit afecti molt el mercat. Per a la UE, podria significar algunes traves en duanes, però no afectarà les Amèriques.

 

Què és el que més t’emocionaria veure en la desena edició de Swab Barcelona?

Estaré encantat de descobrir nous artistes emergents. M’encanta veure artistes que tenen feina amb gran potencial. També estaria bé veure noves tendències; fa alguns anys el "sexe" com a tal era una cosa nova, aixi com els temes homosexuals. Potser avui dia l'art transgènere podria ser una cosa nova

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info