The Art Train by RENFE

22/08/2017

 

The Art Train, un viatge inspirador a bord dels trens de Renfe-SNCF
 

Swab Barcelona, en col·laboració amb RENFE-SNCF, rep en la seva edició del 10è aniversari a tres galeries franceses que per primer cop exhibeixen a la fira, presentant davant del públic de Barcelona noves propostes del panorama de l’art independent francès.

Els galeristes i artistes de Gallerie Anne Barrault, Mannerheimgallery i Galería Ricahrd arriben a Barcelona per a participar en la fira en un viatge en tren d’alta velocitat ple d’inspiració i art. El viatge apadrinat per RENFE-SNCF, serà documentat en un diari on es podrà seguir el camí dels artistes a través de les seves mirades particulars. 

Aquest diari s’inaugurarà a través de les xarxes socials dels propis artistes de Swab Barcelona, de les galeries i de RENFE-SNCF. El públic podrà veure les fotos del viatge dels 5 artistes apadrinats, descobrint així les seves observacions i reflexions a bord dels inspiradors trens.

RENFE-SNCF s’associa i aporta art com a padrí d’un projecte que potencia l’intercanvi cultural i dona suport als joves artistes.

 


Follow the #TheArtTrain tour from:

Facebook: @RenfeSNCFenCooperacion / Instagram: @renfe_sncf / Twitter: @renfe_sncf
Facebook and Instagram: @SwabArtFair

Facebook: @mannerheim_gallery / Instagram: @mannerheim_gallery
Facebook: @galerieannebarrault / Instagram: @galerie_anne_barrault / Twitter: @Anne_Barrault

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info