Swab Seed 2017

19/07/2017

 

Swab Seed 2017
 

Swab Barcelona presenta la tercera edició de Swab Seed, que mostra sis espais independents i autogestionats amb l’experimentació com a lloc comú. La nostra voluntat es donar visibilitat a aquestes noves plataformes i propostes que estant sacsejant l’escena actual contemporània.

 


Dienstgebäude Art Space, Zurich

 

 

DIENSTGEBÄUDE Art Space  - ZURICH


DIENSTGEBÄUDE es un espai autogestionat per artistes a Zurich (Suïssa). Iniciat l’any 2008 el programa es centra en artistes a mitja carrera amb un enfocament conceptual, generalment afincats a Suïssa, tot i que cada cop n’hi ha més d’internacionals.

DIENSTGEBÄUDE ens proposa un artista i una obra: Andreas Marti amb The Circles in Which it Moves (2016), una obra que juga amb les lleis de la física per a transformar-les en art.

 

 

 

 

 

Simone Häckel, SCOTTY Projeks Space – Berlin

 


 

SCOTTY Projekt Space – BERLIN


Scotty és un espai de projectes gestionat per 14 artistes amb base a Berlín des del 2007, amb una estructura no comercial, no jeràrquica i independent. Scotty Project Space organitza col·laboracions amb espais nacionals i internacionals, performances i exhibicions mensuals enfocades en el paper de l'artista en l'escena global i abordant temes com a migració, mobilitat i identitat. 

En Swab Seed 2017, Scotty presentarà a 5 artistes en una exhibició col·lectiva que aborda el tema de Narratives Polítiques. Els artistes seleccionats són: Charlotte Bastian, Simone Häckel, Julia Krewani, Irene Pascual and Annette Sonnewend.

 

 

 

 

 

La Trastera – Calafell

 

 

LA TRASTERA – CALAFELL


És un espai de producció i crítica artística desvinculat del context acadèmic i basat en l’espontaneïtat, la proximitat i amb una gran llibertat d’assaig. Un espai autogestionat i perifèric que actua des de una precarietat absoluta. La trastera organitza accions, exposicions i performances amb escassos recursos i col·laborant amb altres centres propers per a donar lloc a espais independents de creació, experimentació i participació.

La Trastera pretén traslladar aquest esperit innovador a Swab Seed, gestionant el seu espai què cada dia es transformarà per a acollir l’obra de diferents artistes. Els artistes: Àlvar Calvet, Nikolay Vetoshkin, Vicky Benitez, Alexandra Garcia Pascual, Edita Kadiric, Maria Stoyanova, Ramon Sicart, Alberto Gil, Roger Caparó, Ro Caminal, Fermin Díez de Ulzurrun, Peio Izcue Basail, Núria Güell, Levi Orta y Mireia Sallarès.

 

 

 

 

CASA HOFFMAN – BOGOTÁ


Es un espai independent destinat a l’exposició de projectes artístics. Cada projecte neix de la proposta d’un curador o investigador que proposa un tema al un grup d’artistes nacionals i internacionals per tal de generar un diàleg. Casa Hoffmann ens porta les obres Akashá i Espaciode de Andrés Moreno Hoffmann, que reflexionen en torn a l’essència de l’espai, la geometría i la tri-dimensionalitat.

 

 

 

 

 

MUTT COLLECTIVE – NYC


Mutt Collective presenta artistes emergents contemporanis de tot el Món que treballen amb tècniques i estils diferents. Les tècniques, habilitats i mèdis preferits de cada artista els permet explorar i crear estils únics i innovadors. Les seves obres tenen en comú el fet de tenir una bona base conceptual.

Els artistes més representatius són Gemma Gené, una pintora hiperrealista nascuda a Espanya, Jason McGroarty, fotógraf subrrealista nascut a Irlanda i Katie Levinson, nascuda a a Corea que treballa el minimalisma amb tècniques mixtes.

 

 

 

 


 

Video-art installation of 'Vereda Tropical', Square Art Projects, London. Photo credit: Tom Nowak

 SQUARE PROJECTS – LONDRES


És un projecte independent gestionat per artistes que presenta obres d’art contemporani fora de l’espai de les galeríes i a nivell internacional. Es un projecte nòmada, sense base fixa i que pretén crear espais d’encontre entre l’art i el públic en espais nous.

Square Art PRojects presentarà una instal·lació col·laborativa entre dos artistes londinencs, Lee Marshall i Alex Strachan, les peces dels quals establiran i dialogaran entre elles en el stand.

 

 

 

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info