Swab Seed 2016

01/07/2016

SWAB BARCELONA PRESENTA SWAB SEED 2016

Foto: espai Homesession

 

Per segon any consecutiu, David Armengol comissaria Swab Seed, un programa dedicat a propostes independents dins de Swab 2016. Més enllà de l'àmbit institucional i dels ritmes del mercat propi de les galeries d'art, els projectes independents són en l'actualitat – potser sempre ho han estat – un dels escenaris més intensos i fructífers de la pràctica artística entesa des del present. 

Amb la intenció d'oferir una lectura particular del panorama independent de la ciutat de Barcelona, així com generar vincles amb propostes d'altres contextos, Swab Seed 2016 compta amb la participació de Homesession, Fireplace, Espai Colona, Degénero ediciones, ArtsComing, BAR Project, Trastero 109 i Square Art Project. 

Durant els dies de la fira, Swab Seed oferirà dues sessions de debat centrades en la complexa i entusiasta realitat dels projectes independents. Unes trobades que permetran analitzar les seves tipologies, interessos i dinàmiques de treball.

 

 

Arts Coming - Barcelona

Bar Project - Barcelona

Degénero ediciones - Barcelona

Espai Colona - Barcelona

Fire Place - Barcelona

Homesession - Barcelona

Square Art Projects - London

Trastero 109 - Palma de Mallorca

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info