Swab presenta México en Femenino

13/06/2019

SWAB BARCELONA 2019 PRESENTS MÉXICO EN FEMENINO

 

 Aquest any, Swab Barcelona presenta per primera vegada a cinc artistes mexicanes que s'atreveixen a repensar la posició de la dona en el món, així com la seva participació en l'art com una veu viva, ancestral que engendra el seu futur des de les seves arrels més profundes.

-Lucía Vidales i Alida Cervantes, representades per laGalería Deslave.
-Berta Kolteniuk representada per la galeria
Satélite
.
-Julieta Gil representada per la galeria
Janet 40.
-María Conejo representada per la galeria
Pequeños Bribones


Amb aproximacions des de la pintura, el dibuix i la instal·lació, aquestes artistes relacionen el món contemporani amb la tecnologia, l'ancestral i la història, permetent una reflexió entorn del pictòric, al cos femení, a la memòria i al concepte de l'origen.   

Amb aquest programa, Swab Barcelona confirma la seva aposta per posar el focus en escenes emergents d'altres latituds i reivindicar a les seves artistes dones evidenciant una vegada més que l'art té la capacitat de modelar el passat, habitar plenament el present i repensar i engendrar un futur amb un impuls lliure, vital i natural. És la dona qui engendra l'art, qui engendra la vida.

 

Lucia Vidales
Deslave. Tijuana

 

Sustancia Solar, Berta Kolteniuk, 2016

Satélite. Querétaro

 

 

Obsidian Pulses, Julieta Gil, 2019
Janet 40
. Ciudad de México

 


Late night conversations with one self, Maria Conejo, 2018
Pequeños Bribones
. Ciudad de México

 

 

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info