Swab on Paper 2017

26/07/2017

 

Presentem On Paper 2017


Galeria Moisés Pérez Albéniz, Madrid

 

 


El programa comissariat Swab on Paper presenta diferents obres amb un denominador comú: “El paper és un material constituït per una prima làmina elaborada a partir de polpa de cel·lulosa, una pasta de fibres vegetals mòltes suspeses en aigua, generalment blanquejada, i posteriorment assecada i endurida, a la qual normalment se li afegeixen substàncies com a polipropilè o polietilè amb la finalitat de proporcionar-li característiques especials.”

Característiques especials és el que defineix aquest mitjà artístic: el paper ha significat la simplificació i la facilitació de la comunicació, generant així un mateix i alhora múltiple llenguatge. Aquesta necessitat de mitjà comunicatiu ha anat sintetitzant el missatge, convertint-se en icona per si mateix i generant així papers que solament per un color contenen un propòsit. El paper ha evolucionat des del seu ús quotidià per al dibuix i l'escriptura, cap a una major simplificació i conceptualització, que el material pot arribar a ser un missatge en si.

 

 

ADN Galería, Barcelona

 

 Carolina Díez-Cascon ens presenta una sèrie d'obres de galeries internacionals amb aquest material tan versàtil com a fil conductor.

 

GALERIES PROGRAMA ON PAPER

 

ADNBarcelona
Abdelkader Benchamma / Virginie Barré / Carlos Pazos

Ángeles BañosBadajoz
Daniel Martín Corona

Galerie Anne Barrault, 
Paris
Jochen Gerner / Guillaume Pinard.

Fran Reus
Palma de Mallorca
Ana H. Del Amo

Leto Gallery, 
Poland
Bianka Rolando / Honza Zamojski

Moisés Pérez AlbénizMadrid
Miren Doiz

New Art Projects,
 London
Laura Bruce / James Rielly

Nueveochenta
Bogotá
Natalia Castañeda

 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info