Swab Kids by Gymboree Play and Music

10/07/2016

Swab Barcelona presenta el seu nou espai Swab Kids by Gymboree Play and Music, un espai destinat als més petits on podran tenir les seves primeres experiències al món de l'art.

 

Swab Barcelona presenta Swab Kids by Gymboree Play and Music, un espai dedicat als més petits on podran iniciar-se al món de l'art submergint-se en diversos ambients d'experimentació i tallers especials.

Swab s'associa a Gymboree recolzant la seva filosofia i metodologia creient en la importància de la implantació de l'art a l'educació, és per això que ens sentim molt contents de poder presentar aquesta nova iniciativa Swab Kids. 


Gymboree és líder mundial en programes de desenvolupament infantil, comptant amb 40 anys d'experiència i disposa de 772 centres repartits per tot el món. Les classes Gymboree es recolzen en un sistema d'aprenentatge en 7 nivells dissenyats per ajustar-se a la maduresa de cada nen, sigui l´edat que sigui.


Swab Kids quedarà obert a tots els nens i pares que busquin una experiència única i artística amb els seus petits, seguint la metodologia de les classes d'Art i Expressió Gymboree, les quals permeten deixar volar la imaginació i l'expressió dels petits a través d'un món d'activitats artístiques manuals de pintura, escultura, dibuix, collage, actuació dramàtica i més, amb la finalitat de fomentar la confiança i el potencial artístic dels nens.
 

Tots els nens assistents a Swab Kids podran gaudir dels tallers d'art que Gymboree ha preparat per a l'ocasió, els quals s'anunciaran pròximament i de la seva zona d'experimentació oberta durant tota la fira. La participació la podran realitzar sols o acompanyats dels seus pares de forma gratuïta
 

Esperem a tots els baby Swabbers en Swab Kids!


 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info