Membres del comité Swab

16/03/2018

 

SWAB BARCELONA PRESENTA ALS MEMBRES DEL SEU COMITÉ 

 

La fira d'art presentarà les últimes tendències del 27 al 30 de setembre, reunides en 70 galeries i espais, i que compta amb més de 300 artistes de tot el món

 
Swab Barcelona ArtFair presentarà la seva onzena edició els propers 27, 28, 29 i 30 de setembre. Després de la celebració del seu desè aniversari, es consolida com una de les fires d'art independent de referència internacional i s'aferma en un perfil més madur. Aquest 2018 seguirà mostrant artistes i galeries de trajectòria destacada, al costat del més representatiu de l'escena emergent, que històricament ha estat la seva raó de ser.

Per a aquesta nova edició, Swab comptarà amb 70 galeries de tot el món, que reuniran fins a 300 artistes, ampliant el seu programa general i mantenint la seva aposta pels programes comissariats. Així doncs, la Fira d'Art Contemporani manté el seu comitè de selecció amb noves incorporacions, format pels col·leccionistes Harold Berg, economista i membre del Photography Committee del Whitney Museum of AmericanArt; Giuseppe Casarotto, enginyer i president del ClubGAMeC de Bèrgam; i Alfredo Hertzog, president de Hertzog Art Business juntament amb Domenico de Chirico, comissari independent;Danny Baez, comissari independent, cofundador i director de la Fira Internacional d´Art de MECA de San Juan, Puerto Rico i Irene Campolmi, comissaria i investigadora d´art independent. 

ALFREDO HERZOG

Alfredo Herzog, col·leccionista d'art i empresari. És President en Hertzog Art Business, des d'octubre de 2013. Resideix entre Sao Paulo i Miami. Format per la Fundação Getúlio Vargas (GV), amb MBA per la Claremont University, i estudis en Art Business al Sotheby 's Institute of Art de Nova York. La seva col·lecció està especialitzada en videoart, i en l’any 2007, reunia un total de 700 obres.


 

DANNY BAEZ

Danny Baez és comissari cultural originari de Quisqueya (República Dominicana). Viu i treballa a l'àrea metropolitana de Nova York. Va estudiar publicitat en UNAPEC i Estampació al Centre d'Estudis de Gravat LeRoy Neiman (Universitat de Columbia). Baez s'ha dedicat al negoci de l'Art durant els últims 10 anys sota la tutela del renombrat artista tailandès contemporani Rirkrit Tiravanija, pel qual treballa com a assistent del seu estudi i a Nova York a través de NY Art Dealer Gavin Brown, en la qual treballa com a assistent d'assumptes externs.

En els últims quatre anys, Danny Baez ha representat a Gavin Brown's Enterprise en múltiples fires d'art a Sud-amèrica i Amèrica del Nord com a associat de vendes amb èmfasis al mercat llatinoamericà, la qual cosa li va permetre crear una xarxa estesa dins de l'exigent i competitiu món de l'art, connectant diferents artistes amb col·leccionistes, galeries i projectes.

Danny Baez és també cofundador i director de MECA International Art Fair en Sant Joan, Puerto Rico; Cofundador i membre de la Junta de ARTNOIR Collective a la ciutat de Nova York i president executiu de la Junta de Joves Col·leccionistes en El Museu del Barri.
DOMENICO DE CHIRICO

Comissari independent i editor d'art Domenico de Chirico, nascut a Bari en 1983, viu i treballa a Milà. Des del 2011 fins al 2015 va impartir cursos de Cultura Visual i Recerca de Tendències en l'Institut Europeu de Disseny de Milà (IED). Col·labora amb nombroses galeries, artistes i revistes internacionals a tot el món.

Des de 2016 ha estat nomenat director artístic de la fira DAMA, Torí. També és professor col·laborador en Goldsmiths, Universitat de Londres (2018).GIUSEPPE CASAROTTOGiuseppe Casarotto, col·leccionista d'art contemporani i enginyer de Bèrgam, Italia. President del ClubGAMeC de Bèrgam, associació cultural que promou i recolza la Galeria d’Art Modern i Contemporani de Bèrgam. Casarotto és també co-fundador, juntament amb altres sis col·leccionistes privats, d'una col·lecció de video art focalitzada en l'adquisició d'obres i la promoció de joves artistes de video.


HAROLD BERG
 

Harold Berg, col·leccionista i economista de professió establert a Barcelona. És membre del comitè de fotografia del Whitney Museum of American Art de Nova York i col·laborador del MACBA. Apassionat de l'artista nord-americà Gordon Matta-Clark, el seu interès per l'art se centra en els anys 60 i 70, particularment en els artistes que van treballar amb escassetat de mitjans i en la relectura del conegut.


IRENE CAMPOLMI
 

Irene Campolmi comissària amb seu a Copenhaguen. Actualment treballa en exposicions que exploren nocions com l'ecologia, l'ètica, el poscolonialisme, el queerisme i el feminisme. En aquest moment està treballant en les properes exposicions institucionals per 2018/2019, incloent "Re-Routing Nature" en SixtyEight Art Institute (Copenhaguen) i "#whatif" en Kunsthal Charlottenborg (Copenhaguen), entre altres. Ha comissariat el programa artístic "Art Reacts" de Code Art Fair a Copenhaguen en 2017.
 
Irene també està completant el seu doctorat en pràctica comissarial contemporània a la Universitat de Aarhus amb una tesi que explora la involucración entre l'ètica i la recerca al món del comissariat. Ha organitzat i coordinat el simposi internacional "Between the DISCURSIVE and the IMMERSIVE" a Louisiana Museum of Modern Art (Dinamarca).
Irene ha treballat com a investigadora per a l'Institut Max Planck - Kunsthistorisches Institute a Florència, i com a comissària assistent de l'Ambaixada d'Itàlia a Copenhaguen i en the National Gallery of Modern Art a Roma.

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info