Swab 2016 View

07/10/2016

Swab Barcelona tanca la seva novena edició fixant la mirada en el seu proper dècim aniversari. 

 

Containers, Crossboundaries program
 

Swab Barcelona tanca amb gran èxit la seva novena edició i consolida la seva posició al calendari internacional de l'art contemporani.

La presentació de Focus Magreb, comissariat per Xavier de Luca, una de les novetats d'aquesta edició, ha tingut un gran acolliment, presentant projectes d´espais independents de països com el Marroc, Tunísia i Algèria.


BAC Art Center. Africa is the Future! Whom´s future?. Mohamed Ben Soltaeneo. Focus Magreb

 

Swab 2016 ha sorprès als visitants amb 3 containers, situats en l'entrada del pavelló, i convertits en petites sales de projecció. En cadascun d'ells s'ha pogut veure, de forma gratuïta, l'obra dels tres cineastes xinesos Liu Hao, Yu Depeng i Ju Anqi participants al programa Crossboundaries,comissariat per Susana Sanz. 

Solo Swab, comissariat per Direlia Lazo i Zaida Trallero, el programa dedicat a presentacions individuals d'artistes llatinoamericans, ha tornat a presentar projectes d'una gran qualitat carregats de reivindicació i poesia.


Galería Arena Mexico Arte Contemporáneo. Solo Swab

 

In/Out, comissariat per Imma Prieto i Frederic Montornés, ha superat totes les expectatives en la seva primera edició a Swab Barcelona, amb una gran acceptació entre la crítica destacant la seva sorprenent disposició en un estil de format "group show" que plantejava la qüestió central del projecte sobre el significat d'estar dins o fora.


Espace In/Out


So Close, So Far, comissariat per Alvaro Gurrea, s'estrena en aquesta edició amb la col·laboració de Panasonic LumixG incidint en la posició cada vegada més rellevant de la fotografia en la fira, amb un projecte únic en el qual s'analitzen els límits de les fronteres actuals mitjançant el treball deLola Guerrera, Albert Gusí i Clara Cortés.


Mutuo Galería. Espace So Close, So Far
 

Swab on Paper ha presentat sis projectes mostrant el gran nivell actual dels artistes que treballen aquest format.


Ed Cross Fine Art Gallery. Swab on Paper

 

Swab Seed, comissariat per David Armengol i MYFAF, comissariat per Rosa Lleó, una edició més han aportat a Swab la frescor i les propostes més arriscades amb una excel·lent selecció d'artistes i obres.


Lamart OffSpace Gallery. MYFAF
 

Les galeries del programa general han arriscat amb noves propostes sent un any mes la part central de la fira.

Swab Thinks va oferir des del divendres al diumenge interessants xerrades impartides pels comissaris dels principals programes de la fira, tenint un gran èxit d'audiència.

A més de totes les novetats del programa galeristic, Swab Performance, comissariat per Carolina Diez-Cascón, es consolida en la seva segona edició com un programa fonamental per la seva gran interacció amb el públic.


PASHIAS performance


En aquesta edició, els visitants de Swab també han pogut gaudir de temps en família, amb el nouSwab Kids by Gymborre, on els més petits ho han passat en gran, mentre els seus pares han pogut gaudir dels originals i creatius còctels de Cielo Bar by Metric Market o la interessant proposta editorial de Wer-Haus shop and gallery.

Cielo Bar by Metric Market

Swab Barcelona tanca així la seva novena edició, esperant comptar un any més amb tots vosaltres per celebrar la seva propera i especial desena edició.
 
Moltes gràcies Swabbers!

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info