Solo Swab 2016

14/07/2016

Image: Estefania Peñafiel Loaiza​ artwork. Galerie Alain Gutharc. Solo Swab 2015
Best Contemporary art gallery, Fundació Banc Sabadell Award 2015

 

Swab Barcelona presenta la seva nova edició del programa Solo Swab, un programa comissariat per Direlia Lazo i Zaida Trallero.

 

En la seva tercera edició Solo Swab es consolida com un espai de reflexió sobre el context social polític llatinoamericà a partir de les pràctiques artístiques actuals. La secció manté el format de presentacions individuals d'artistes llatinoamericans, projectes site specifics o de recent producció adaptats a l'espai de la fira.


Poètiques que exploren les narratives de la història i que confronten la discontinuïtat i heterogeneïtat del relat “oficial" i “local”. En continuïtat amb l'edició anterior, Solo Swab transcendeix l'espai físic del stand de la fira activant una plataforma online d'entrevistes amb els artistes i xerrades durant els dies de la fira, per abordar amb més detalls el seu quefer artístic.Galeries participants:

Arena Mèxico Arte ContemporáneoGuadalajara

Artista: Joaquín Segura

.

Die EckeSantiago de Chile, Chile

Artista: Andres Vial

.

Dot Fiftyone, Miami

Artista: Hamlet Lavastida

.

Galerie Georges Philippe & Natalie ValloisParis

Artista: Lázaro Saavedra

.
Galleria Rossmut, Roma

Artista: Carlos Martiel

.

Schleifmühlgasse 12-14Viena

Artista: Amor Muñoz

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info