IN/OUT by Fundación Sabadell

28/07/2016

Foto: Mar Cerrado. Artista Adrián Balseca. Video mono-canal. Galeria Senda.

 

 


Swab Barcelona presenta IN/OUT un programa comissariat per Frederic Montornés i Imma Prieto amb la col·laboració de Fundació Banc Sabadell.

 

“Parlar d'un fora de camp és fer present una manifestació rellevant que aparentment no és visible. No és visible però esdevé clau pel desenvolupament o comprensió de l'acció que marca el fil conductor de la narració central. Pot esdevenir, d'alguna manera, el punt d'inflexió per canviar el significat aparent del discurs i permetre des del seu quedar-se fora incidir en el dins. Pot, com és el cas, fer-se visible sense formar part del motor central de l'acció.”

És així com neix el programa de comissariat independent IN/OUT. Una selecció d'artistes que, sota la mirada de Frederic Montornés i Imma Prieto, formarà part del programa de Swab Barcelona des de certa dislocació. El desplaçament atorga la possibilitat d'establir nexes d'unió entre alguns dels creadors més interessants del panorama artístic actual alhora que permet reflexionar al voltant de la qüestió central del projecte: què vol dir està fora o dins?
Galeries participants:

 

Ana Mas ProjectsArtista:  Lucía C.Pino

ADN  GALERIAArtista:  Pep VIDAL

Et HALL. Artista: Inken Reinert

Galeria Joan PratsArtista: Alicia Kopf

Galeria  Angels BarcelonaArtista: Lúa  Coderch

Galeria.  Palma DotzeArtista: Andrea Mármol​

Galeria Trama. Artista: PSJM​

Galeria  SendaArtista: Adrián Balseca​

Galeria Sicart. Artista: Ruth Moran

Me & The Curiosity. Artista: Andrea Gómez 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info