Behind the Artist

29/05/2017

Behind the Artist

 

 

La fundació Swab Barcelona presenta Behind the artist, un projecte que neix dins el programa Swab City amb la finalitat d'unir l'activitat artística de la ciutat amb la de la fira, creant així circuits i intercanvis culturals entre les galeries, els artistes participants i els residents a la ciutat fora del circuit firal.

Per a aquesta activitat comptem amb sis tallers d'artistes amb base a Barcelona, que obriran per primera vegada les seves portes al programa de col·leccionistes de Swab Barcelona. Sis artistes seleccionats pel comissari Omar López-Chahoud, el qual plantejarà la visió de l'obra artística des del seu bressol o nucli de creació, posant-nos darrere de l'artista i coneixent la inspiració del seu reflex o ombra projectada.

 

 

Omar López-Chahoud, director artístic i curador de la fira UNTITLED. Ha participat com comisari independent en nombroses exposicions als Estats Units i arreu del món, entre elles la Biennal de Nicaragua de 2014. Ha format part de taules rodones al Artists 'Space, Art in General, MoMA PS1 i el Museu Whitney d'Art Americà a Nova York. López-Chahoud va obtindre èmfasi de l'Escola d'Art de la Universitat de Yale i la Royal Academy of Art de Londres.

 


 

Bombon projects
Ayelen Peressini

ADN Galeria
Pep Vidal

Rocio Santa Cruz
Mar Arza / Blanca Casas
 
Palmadotze
Mariona Moncunill 
 
Galeria Sircart
Antonia del Rio
 
 
 

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info