Artsy + SWAB Barcelona | Online Preview programat pel 18 de setembre, 2019

09/05/2019

 

Artsy + SWAB Barcelona | Online Preview programat pel 18 de setembre, 2019

 

 

SWAB Barcelona es complau d'anunciar la seva col·laboració amb Artsy, la plataforma líder en aprenentatge i col·leccionisme d'art. A partir del 18 de setembre de 2019, els visitants de SWAB Barcelona podran veure a Artsy els estands dels expositors, així com contactar amb galeries per organitzar reunions en persona i comprar obres.

Registra’t a Artsy per rebre el primer accés a l'Online Preview.

Us esperem a la fira,
SWAB Barcelona

Artsy és la plataforma global per a col·leccionar i descobrir art. Artsy s'associa amb els principals museusgaleries internacionalscases de subhastes i fires d'art per a generar el mercat d'art més gran del món. La tecnologia d’Artsy facilita el creixement de tot el mercat de l'art al connectar de forma efectiva l'oferta i la demanda a escala global. Amb més de 3.000 socis en més de 90 països i la publicació d'art més llegida en línia, Artsy permet a una audiència global aprendre, descobrir i col·leccionar art. Llançat en 2012, Artsy té la seu a la ciutat de Nova York, i compta amb oficines a Londres, Berlín, Hong Kong i Los Angeles.

 

Swab 2018. Galería Tokio.

 

 

 
In compliance with Law 34/2002 on the information society, we remind you that by browsing this site you are agreeing the cookies policy. Acceptar + info